Bill POV.

"Als de meerderheid geen kerstliedjes wou zingen hadden we het niet gedaan. Ik heb dus wel daadwerkelijk naar de rest gekeken. Als een ander kind met het voorstel was gekomen had ik het ook op deze manier gedaan," zeg ik.

"Je noemt haar anders ook lieverd tijdens de les, heb ik begrepen," zegt de moeder dan.

"Ik probeer haar altijd Lisa te noemen, maar als je het zo gewend bent om haar lieverd te noemen is het soms best lastig om haar ineens Lisa te noemen. Ja, ik verspreek mij weleens, maar ik verbeter mij ook altijd weer," zeg ik en de moeder zucht.

"Als ik nog één ding hoor gaat mijn zoon naar een andere school." En met die worden vertrekt ze.

"Ga maar op je plek zitten," zeg ik tegen haar zoon waarna hij plaatsneemt en ik kijk even naar Lisa. "Ben je okay?" Vraag ik en Lisa knikt waarna ik weer op mijn plek ga zitten en zodra iedereen er is begin ik met de les.Wanneer het lunchpauze is komt Tom het lokaal binnen gelopen. "Ik hoorde dat je een lastig gesprek hebt gehad," zegt Tom.

"Ze is ook bij jou komen klagen zeker?" Vraag ik en Tom knikt.

"Maar ook ik heb haar weggestuurd. Wat mij betreft wat het geklaag om niks," zegt Tom en ik glimlach even. Ik ben benieuwd of Tom ook zo soepel was geweest als hij niet mijn verloofde zou zijn, maar gewoon mijn baas.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Dit word nog wat
    Met die boze ouder

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen