Vijf maanden later.

Bill POV.

"Devon, ik ben zwanger," zeg ik zachtjes.

"Wow, dat is top," zegt Devon en hij geeft mij een knuffel. "Wil je Tom vertellen dat hij jou vanaf nu niet meer seksueel hoeft te delen?" Vraagt Devon en ik knik.

"Ik wil sowieso dat hij het van mij hoort. Hetzelfde geldt voor mijn moeder en dan bedoel ik niet The Queen," zeg ik en Devon knikt.

"Ik weet wie je bedoelt," zegt hij met een glimlach.

"Zo mag ik het horen," zeg ik met een glimlach, want Devon en ik zijn tegenwoordig wel echt goede vrienden. De seks voelt voor ons allebei apart, maar als ik deze zwangerschap doorsta hoeven we dat nooit meer te doen.

"Ik ga ervoor zorgen dat Tom naar onze kamer komt," zegt Devon en ik knik dankbaar.Na even komt Devon samen met Tom terug en Devon zet zich achter het bureau en ik zet mij samen met Tom op bed. "Tom, ik ben zwanger," zeg ik zachtjes.

"Gefeliciteerd. Hoe voel je, je?" Vraagt Tom.

"Af en toe wat misselijk, maar vooralsnog vallen de symptomen mee," zeg ik.

"Als het nodig is en het lukt mij zal ik voor je zorgen," zegt Tom en ik glimlach even waarna ik naar Devon kijk, die ook een glimlach op z'n gezicht heeft. Hij gunt mij Tom echt en dat vind ik dan ook superlief van hem, want zonder Devon z'n hulp was alles veel ingewikkelder geweest de afgelopen vijf maanden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben echt blij dat devon wel open staat. Oor alles

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen