Bill POV.

Wanneer we op bed liggen valt Tom al snel in slaap. Het is duidelijk dat hij teveel van zichzelf zou hebben gevraagd als hij naar die geiten was gaan kijken. Dat had zomaar weer een latertje kunnen worden en daar wil ik Tom voor behoeden.Twee weken later.

Vandaag is het moment om met mijn studie te starten daar. Het betekent dat Tom zijn moeder wat vaker gaat moeten bijspringen wat de kinderen betreft. Ook al kan mijn tante vast ook wel helpen in geval van nood. En dan echt alleen in geval van nood, want het risico dat Roman dan te dicht bij Loa in de buurt kan komen bevalt mij dan weer niet.

"Bill, ik ben net even bij het kalfje wezen kijken. Het gaat echt super met haar. Ze is al twee weken oud, dus ik zie niet in waarom ze nu ineens alsnog zou sterven. Ze is echt een sterke dame al," zegt Tom en ik glimlach even.

"Ik ben blij om dat te horen," zeg ik.

"Oh, voordat ik het vergeet, succes vandaag. Zo'n eerste dag is altijd spannend," zegt Tom.

"Dat is het zeker, maar ik doe het voor de toekomst en natuurlijk om met jou samen te kunnen werken," zeg ik en Tom lacht even.

"Tsja, met dieren kan je hier in ieder geval werk vinden. Met andere opleidingen kom je al vrij snel in de stad terecht," zegt Tom en ik knik even. Dan ben je eigenlijk veel te lang onderweg, maar aangezien ik altijd al wat met dieren wou doen is dat hier ideaal, zeker omdat Tom mij, wanneer hij dierenarts is, zonder nadenken zal aannemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze gaan dit redden!
    Samen!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen