Twee weken later.

Tom POV.

Ik zit achter mijn bureau wanneer er ineens op de deur wordt geklopt. "Binnen!" Roep ik, waarna de deur opengaat.

"Meneer Kaulitz?" Vraagt de man.

"Ja, dat ben ik," zeg ik en ik sta op vanachter mijn bureau zodat ik de hand van de man kan schudden. "Waar kan ik u mee helpen?" Vraag ik dan.

"Ik ben van de inspectie. Het zal gewoon zoals altijd weer een routineonderzoek zijn," zegt de man, maar ik kan het niet helpen dat mijn ogen toch groot worden. "Vorige keren was het hier perfect. Ik zou persoonlijk niet inzien waarom dat deze keer niet zo zal zijn, tenzij er iets drastisch is verandert," zegt de man.

"Ik heb een relatie met één van de leraren en mijn dochter zit in zijn klas, wat trouwens ook al zo was voordat ik wat met hem kreeg. Valt dat onder drastische veranderingen?" Vraag ik onzeker.

"Het is een verandering, maar drastisch zal ik het niet noemen. Het is niet verboden, zolang uw vriend maar aandacht heeft voor andere kinderen," zegt de man van de inspectie.

"Dat heeft hij zeker. Bill weet hoe hij het moet aanpakken," zeg ik.

"Dan is er geen probleem. Ik zal met wat ouders spreken, wat lessen bijwonen van de verschillende leerkrachten en mijn collega zal het gebouw grondig inspecteren," zegt de man dan en ik knik even. Ik denk dat er in totaal maar twee gaan zijn die over Bill en Lisa gaan klagen, maar voor de rest hoor ik geen negatieve geluiden, dus dat moet toch goed komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word spannend !!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen