Foto bij [2][Brian][He Handsom][bxb]

'Kijk uit faggot!' Roept Dylan terwijl hij een jongen omverloopt. Levi en Dylan gieren het uit van het lachen. Op dit soort momenten begrijp ik niet zo goed waarom zij mijn 2 beste vrienden zijn. Ze kunnen af en toe zo lomp en gemeen doen. Niet dat ik veel beter ben. Ik doe dan wel niet mee maar ze echt tegenhouden doe ik ook niet. Vroeger kon ik er nog wel is om lachen, maar de laatste tijd merk ik dat het niet meer bij mij hoort.

De etui van de jongen is op de grond gevallen en zonder enig spier te vertrekken ruimt hij zijn spullen op. Voor mijn voeten ligt een balpen van een duur merk. Ik raap hem op en stop hem in mijn zak en loop de school binnen.

In de gang staat Phoebe al op mij te wachten. 'He Handsom' fluistert ze in mijn oor een slaat haar armen om mij heen. Phoebe en ik zijn nu 1,5 jaar samen. In het begin vond ik haar echt heel leuk maar op dit moment voel ik niet zo veel meer als ik naar haar kijk. Maar uitmaken daar denk ik niet aan. Ze hoort nou eenmaal bij mij en mijn imago. Mijn imago als aanvoerder van het schoolvoetbal team.

Samen met Phoebe loop ik het klaslokaal binnen. Ik zie de nieuwe jongen zitten loop langs hem voor ik naar mijn tafel ga en leg de pen die ik buiten vond bij hem op zijn tafel. Zonder enige vorm van contact maken loop ik door naar de laatste rij tafels. Ik voel zijn ogen in mijn rug branden.[3][Vincent][oog in oog]
Ik raap mijn laatste stift op en kijk in mijn etui. Ik raak lichtelijk in paniek als ik zie dat mijn dure pen weg is. De pen die ik van mijn opa heb gekregen. Ik kijk nog in het rond of ik hem ergens zie liggen. Maar hij is nergens meer te bekennen.

Ik adem diep in en loop de school binnen. Ondanks dat ik net mijn gezicht net goed in de plooi kon houden moet ik toegeven dat ik de spanning in mijn lijf voel. Ik sluit even mijn ogen en hoop dat dit de eerste keer en laatste keer is dat dit gebeurd. Gewoon een slechte start kan gebeuren.

Met de plattegrond in mijn hand loop ik het klas lokaal binnen en zoek een tafel uit. Ergens in het midden zodat het niet lijkt alsof ik de beste van de klas wil zijn, maar ook niet bij het tuig hoor. Ik bestudeerd de plattegrond om te kijken waar mijn volgende les zich zal bevinden.

In mijn ooghoek zie ik opeens een hand mijn pen op mijn tafel leggen. Ik kijk omhoog maar de jongen die mijn pen neer legt loopt zonder iets te zeggen door. Ik kijk hem na en wanneer hij achter aan in de klas gaat zitten ontmoeten onze ogen elkaar even.

Ik draai mij weer om en schud even mijn hoofd. Was dat net niet 1 van de jongens die mij omver duwde.. 

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen