[??] Ik staar naar het scherm. Wat verwacht ik ook eigenlijk.. ik heb letterlijk de deur voor zijn gezicht dicht gedaan en ben een half uur met Phoebe blijven bellen. Het was het meest nutteloze gesprek ooit. Ze bleef maar praten over allerlei dingen die haar bezig hielden. De laatste roddels, maar die boeien mij echt niet. Ik print wat we hebben gemaakt uit en stop het in mijn tas. Het is niet veel maar we moeten dit morgen maar inleveren.

De volgende dag op school stop ik de papieren in het postvakje van meneer Janssen die dag horen we of wij voldoende hebben om mee door te kunnen gaan. Maar ik ben bang van niet en dat hebben we toch echt aan mij te danken.

Tijdens de pauze zoek ik naar Vincent maar kan hem nergens vinden. 'Wat ben je zenuwachtig om je heen aan het kijken?' 'Der is niks' Ik kijk Phoebe aan en forceer een glimlach. 'Hij is denk ik bang dat zijn stalker weer komt opdagen' en Levi begint hard en irritant te lachen. Ik doe maar net alsof ik dit niet gehoord heb. 'Wat is er met jou' Dylan kijkt me geïrriteerd aan, het lijkt wel alsof je nergens meer om kan lachen. 'Er is niks, ik baal gewoon dat ik dat project met die loser moet doen.' verzin ik. ' Je had liever met mij gezeten he.' Phoebe slaat haar armen om mij heen en ik knik maar. Ik laat haar maar in die waan.

De laatste les is die van meneer Janssen. Ik zie Vincent al in de klas zitten en neem plaats naast hem. Phoebe kijkt me vragend aan en ik haal mijn schouders op. Meneer Janssen deelt de papieren uit die hij heeft nagekeken. Wanneer hij bij onze tafel staat schraapt hij zijn keel. 'Jongens jullie idee is erg goed, maar de uitvoering echt slecht. Jullie moeten hard aan de bak willen jullie over 2 weken iets willen inleveren wat een voldoende kan worden.' Vincent kijkt me boos aan en ik begrijp hem volkomen.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen