Bill POV.

Na een groot deel van de dag met Tom en Jason te hebben doorgebracht loop ik toch nog even naar Devon toe. "Kunnen we even praten?" Vraag ik.

"Oeh, dat klinkt serieus," zegt Devon.

"Het ligt er aan," zeg ik met een zucht.

"Wat is er Bill?" Vraagt Devon en ik twijfel even, waarna ik toch maar begin te praten.

"Denk jij dat Catrina een goede koningin kan zijn in de toekomst?" Vraag ik dan zachtjes en ik zie Devon even twijfelen.

"Eerlijk gezegd denk ik dat ze als koningin een kopie van je moeder wordt," zegt Devon dan. "En natuurlijk kan dat nog verbeteren, maar ja, dat is hoe ik het nu zie," zegt Devon en ik knik even.

"Zo voelt het voor mij ook. Jason zou een superlieve koning zijn. Ik denk dat we op hem wel zouden kunnen vertrouwen om ons werk voort te zetten. Met Catrina zouden we alleen maar stappen terug zetten," zeg ik.

"Er is één manier waarop zij de troon niet mag bestijgen," zegt Devon.

"En dat is?" Vraag ik.

"Wanneer ze nog single is wanneer jij de kroon overdraagt," zegt Devon even. Als de meiden niet veranderen kan ik het dus slim spelen. Dat is wel fijn om te weten. Het kan goed uitkomen dat we die regel nog niet hebben verandert, ook al sluit ik niet uit dat Catrina alsnog zelf op de troon terect komt. Mijn moeder heeft niet het eeuwige leven, en als zij wegvalt als voorbeeld kan dat vooruitgang geven, maar ze is nog niet heel oud voor een oma, maar ze is wel ziek, dus ik weet niet hoe het allemaal gaat lopen. Dat is iets wat we pas over jaren zullen weten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moeten eens met oma ook praten
    En eerste maar achter komen wat Jason heeft

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen