Tom POV.

Wanneer ik de computerruimte in loop zie ik dat er wat computers missen. Het duurt een eeuwigheid voordat we weer net zoveel computers gaan hebben als eerst. De verzekering zal vast wel wat geld uit betalen, als niemand nalatig is geweest, maar dat is lang niet goed om alles in één keer weer in te kopen.

Ik loop dan weer naar buiten en Bill en Lisa kijken mij allebei aan. "Het was een inbraak, maar er is niemand meer binnen. Volgens mij is uit jouw lokaal niks gestolen. Alleen het computerlokaal lijkt te zijn leeggehaald. Als je toch wat blijkt te missen geef het dan bij mij aan. Ik ga de politie inschakelen," zeg ik met een zucht.

"Oh, Tom toch," zegt Bill en hij legt z'n hand op mijn arm.

"Tsja, shit happens," zeg ik met een zucht.

"Papa, dat mag je niet zeggen he," zegt Lisa en ondanks deze ellende moet ik toch even lachen.

"Sorry lieverd. Ik zal er voortaan aan denken," zeg ik tegen Lisa en ze knikt tevreden waarna ze samen met Bill naar binnen loopt en ik sluit in het computerlokaal de gordijnen zodat niemand ziet wat er gebeurt is waarna ik de politie bel, die er gelukkig gelijk aankomen. Hopelijk kunnen ze erachter komen wie het hebben gedaan, want dan is er misschien nog een kans dat we geen nieuwe pc's hoeven te kopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen