Tom POV.

Na even ben ik weer terug bij Teuna. "Kijk eens lieverd, lekkere limonade," zeg ik en Teuna kijkt er even naar.

"Ik heb geen dorst," zegt ze.

"Je moet blijven drinken lieverd. Als je dat voor mij wilt doen," zeg ik waarna ze met tegenzin iets rechter gaat zitten en ik help haar met de limonade te drinken. "Goedzo lieverd," zeg ik.

"Nu wil ik slapen," zegt Teuna en ik knik even.

"Ziek maar goed uit," zeg ik tegen haar en Teuna knikt waarna ik naar beneden loop waar Eugene en Nolan in de box liggen. "Misschien moet ik Ingrid bellen om Nolan op te halen zodat hij niet ziek wordt," zeg ik zachtjes.

"Daar is het sowieso al wel te laat voor Tom," zegt Bill en ik knik even.

"Waarschijnlijk heb je gelijk," zeg ik met een zucht en Bill pakt mijn hand vast.

"Het is juist goed. Hun imuumsysteem moet op jonge leeftijd zoveel mogelijk aan dit soort dingen worden blootgesteld, dan leert het meer ziektes kennen en worden ze op latere leeftijd minder snel ziek," zegt Bill.

"Dat is ook wel zo, ook al zijn er ook virussen die juist schade berokkenen bij jonge kinderen," zeg ik.

"Die zitten allemaal in het standaard vaccinatieprogramma. Het komt wel goed. Dit zijn gewoon de virusjes die elk kind weleens krijgt," zegt Bill en ik knik even. Daar heeft hij ook wel een punt. Het komt ook wel goed, ik heb mij gewoon nog nooit beseft dat Teuna haar broertjes zou kunnen besmetten wanneer ze eens ziek zou worden, maar aan de andere kant kunnen de jongens ook bij de opvang iets oplopen. Je kan ze er sowieso niet tegen beschermen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ziek worden we allemaal van griep of buikgriep

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen