Bill POV.

Wanneer Tom en ik zijn thuisgekomen neem geef ik onze dochter een flesje waarna ik haar in d'r bedje leg. "Slaap lekker lieve schat," zeg ik zachtjes waarna ik terug naar Tom loop. "Ze slaapt hoor," zeg ik.

"Mooi zo," zegt Tom en ik knik met een glimlach. Marita is echt een schatje.

Twee maanden later.

Vandaag moet ik voor het eerst sinds de geboorte van Marita weer werken, maar echt zin heb ik niet. Ik blijf veel liever bij mijn dochter. "Zal ik jou afzetten? Dan breng ik daarna Marita naar de opvang," zegt Tom.

"Ik wil niet. Kan ik geen ontslag nemen?" Vraag ik.

"Dat voelt nu zo, maar later ga je daar spijt van krijgen," zegt Tom en ik knik even. Ik weet namelijk dat hij gelijk heeft. "Bij de opvang zullen ze goed voor haar zorgen," zegt Tom.

"Ik weet het. Heb je op het werk nog veel met Misty te maken? Aangezien je haar nu hele dagen gaat zien," zeg ik en Tom lacht even.

"Ze houdt zich gedeisd nu ze nog steeds denkt dat jij en ik getrouwd zijn," zegt Tom en ik glimlach even.

"Mooi zo," zeg ik tevreden en Tom lacht even waarna hij Marita pakt om mee te nemen naar de auto.Eenmaal bij kantoor aangekomen loop ik naar binnen. "Hey Bill, fijn dat je er weer bent. Je vorige werkpartner is gestopt tijdens jouw verlof, maar je hebt een nieuwe," zegt mijn baas.

"Ik ben benieuwd," zeg ik en mijn baas neemt mij mee.

"Dit is Jack," zegt mijn baas dan en mijn ogen worden groot. Dit gaat Tom niet leuk vinden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    HahahaxD
    Ik ga stuk
    Succes Bill en hier kan Tom niks van zeggen jij hebt hier geen invloed op

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen