Bill POV.

Wanneer Tom weer wakker is zet hij zich naast mij neer. "Sorry," zegt hij en ik kijk hem verbaasd aan.

"Waarom zeg je sorry schat?" Vraag ik en hij haalt z'n schouders op.

"Dat we minder tijd gaan hebben door mijn werkschema," zegt Tom en ik pak mijn hand vast.

"De rest van de week heb je alleen dagdiensten, wanneer je niet wordt opgeroepen," zeg ik.

"Ik denk niet dat ik deze week al opgeroepen ga worden. Ik heb voor nu nog maar één patiënt en ik word alleen opgeroepen voor een bevalling of een spoedje," zegt Tom en ik knik begrijpend.

"Maar na deze week kan een spoedje altijd voorkomen. Ik weet niet of je ook hoogzwangere ineens als patiënt kan krijgen?" Vraag ik.

"Nja, ik val wel voor iemand in. Nu ik erover nadenk, voor een patiënt van haar kan ik wel al opgeroepen worden. En verder over drie weken gaat een collega met pensioen en volgens mij krijg ik dan haar patiënten," zegt Tom en ik knik even.

"Dat klinkt goed. We wennen er wel aan. Misschien moet je eens bij Celine gaan kijken. Als je zin hebt om een spelletje met haar te spelen ofzo," zeg ik en Tom knikt waarna hij opstaat en Tom is nog maar net weg of ik krijg een berichtje op mijn mobiel.

Hey Bill,

Ik kom morgen even langs voor onze kleine meid, goed?

Nja, tot morgen. X Tony


Na het lezen van het bericht schud ik even met mijn hoofd. Nu komt hij dus wel ineens weer een keer langs? Ik laat het maar toe omdat hij haar vader is, maar hij moet wel gaan weten dat het op deze manier niet kan. Dan heb ik liever dat hij helemaal niet meer langs komt, dan alleen maar heel af en toe. Dan kan onze dochter beter denken dat Tom haar andere vader is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill!
    Eindelijk!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen