Jannes POV.

Wanneer ik met mijn vader en Claudia in een hotelkamer zit barst hij ineens in huilen uit en ik weet even niet wat ik moet doen, en besluit dan maar gewoon mijn hand op z'n rug te rusten. Ik weet verder ook niet hoe ik mijn vader nu kan troosten. Ik zou ook ontroostbaar zijn, ook al weet ik nog niet wat er precies speelt, maar het is duidelijk dat ze uit elkaar zijn. Anders ga je niet zo naar een hotelkamer.

"Sorry, ik moet je even alleen laten," zeg ik dan tegen papa Bill en ik druk een kus op z'n wang. "Claudia slaapt wel even door," zeg ik, waarna ik de tranen van mijn vader wegveeg en de hotelkamer verlaat en vol woede loopik terug naar ons huis. Ik open de deur en mijn andere ouders kijken mij verbaasd aan.

"Je was toch met papa Bill mee?" Vraagt papa Tom dan en ik knijp mijn handen tot een vuist.

"Wat zijn jullie voor een mensen om papa Bill zoveel pijn te doen! Hij kan niet anders dan huilen!" Roep ik kwaad, want ik heb het gevoel dat ik voor mijn vader op moet komen.

"Ik weet niet wat er precies aan de hand is," zegt papa Steef en hij kijkt naar Tom.

"Bill zou het liefst zien dat ik jou zou dumpen, dus heb ik hem gedumpt, want hij wil dit trio gebeuren niet meer," zegt papa Tom.

"Jij en Bill waren eerder samen dan jij en ik," zegt papa Steef voorzichtig.

"Daar gaat het toch niet om! Hij wou mij laten kiezen en dan kies je meestal niet voor degene die daarom vraagt," zegt Papa Tom.

"Weet dan dat je mij ook kwijt bent als zoon!" Roep ik kwaad waarna ik het huis verlaat. Iemand laten kiezen is voor een persoon ook niet fijn, maar dan zo doen, dat mag niemand accepteren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo je zoon heb een punt

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen