Bill POV.

"Ik had er nooit over nagedacht dat Sophie verdrietig zou kunnen worden van het feit dat ze niks meekrijgt van deze dag," zegt Tom tegen mij, wanneer ik hem net heb verteld waar Sophie mee zat.

"Ik heb er ook niet bij stilgestaan, maar ik snap haar wel," zeg ik en Tom knikt instemmend. "Ze kon echt niet operatief behandeld worden he?" Vraag ik.

"Helaas niet in haar geval. In ieder geval nog niet toen ze geboren werd. Ik houd alle ontwikkelingen in de gaten, maar het lijkt er op dat het nog wel een hele tijd kan duren, als het ooit al operatief behandeld kan worden," zegt Tom en ik knik even. Ik heb zelf dan ook geen optie hoe ze deze dag alsnog kan beleven. Het enige wat ik kan bedenken dat als er ooit wel een operatie komt, dat we deze dag opnieuw gaan beleven.Wanneer we in de avond in bed liggen zoent Tom mij en ik zoen hem terug. "Laten we er een mooie nacht van maken," zegt Tom en ik knik.

"Daar is een huwelijksnacht toch voor?" Vraag ik.

"Wil je de waarheid weten? De meeste mensen zijn zo moe dat er eigenlijk niks gebeurt bij hun huwelijksnacht," zegt Tom en ik lach even.

"Dat heb ik niet hoor," zeg ik en ik gaap even.

"Weet je het zeker?" Vraagt Tom.

"Voor één rondje seks kan ik nog wel opblijven. Daar slaap ik nog beter van," zeg ik waarna Tom mijn penis vastpakt met z'n hand en ik laat gelijk een luide kreun horen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha die gaan los
    Sophie kan nu niet meer als zo genieten

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen