Tom POV.

Wanneer ik die nacht lig te slapen schrik ik ineens wakker en gelijk ga ik met mijn hand naar mijn buik. "Hey, Tom, ben je okay?" Vraagt Bill zachtjes.

"Sorry, ik had een nachtmerrie," zeg ik zachtjes en Bill legt z'n hand op die van mij, die nog steeds op mijn buik rust.

"Het ging over de baby, is het niet?" Vraagt Bill en ik knik langzaam.

"In mijn droom kreeg ik al weeën, wat natuurlijk veel te vroeg zou zijn," zeg ik zachtjes en Bill legt z'n armen om mij heen.

"Probeer dit te denken, je dromen laten op dit moment je angsten zien. Maak gebruik van die angsten om juist positief te gaan denken," zegt Bill.

"Dat is makkelijker gezegd dan gedaan," zeg ik zachtjes en Bill geeft mij een zoen.

"Maar niet onmogelijk," zegt hij zachtjes.

"Okay," zeg ik en Bill glimlacht even waarna hij mij een knuffel geeft en daarna probeer ik weer te slapen.Wanneer ik weer wakker word ligt Bill niet meer naast mij, en langzaam ga ik naar beneden. "Een lekker ontbijtje heb je wel verdient," zegt Bill dan tegen mij en ik glimlach even.

"Je bent naar de bakker geweest," zeg ik verbaasd.

"Klopt, ik moest wel iets verder rijden, want de bakker hier in het dorp was met kerst niet open," zegt Bill en ik lach even. Het is nog een wonder dat hij een bakker heeft gevonden die wel met kerst open is, ook al kan het zomaar zijn dat ie rond tienen al z'n deuren sluit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!!
    Rustig aan doen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen