Tom POV.

"Je bent aangenomen," zeg ik wanneer ik het gesprek heb afgerond.

"Echt waar?" Vraagt ze bijna verbaasd en ik knik.

"We zijn in hoge nood, zeker voor een kleuterklas," zeg ik en ik open het systeem even. "Alleen vandaag al zijn er 15 nieuwe aanmeldingen binnengekomen van ouders die hun kleuter hier op school willen doen, en de dag is nog maar net begonnen," zeg ik.

"Zo te horen kan je nog wel meer juffen of meesters gebruiken," zegt ze dan en ik knik even.

"Ik ga ook nog wel doorzoeken. De aanmeldingen laten precies zien wat ik nodig heb. Alleen als de lokalen allemaal in gebruik zijn dan kan het verder niet anders, maar zover is het nu nog niet," zeg ik en ze knikt.

"Dankuwel voor deze kans," zegt ze dan en ik knik.

"Ik geloof in je," zeg ik en ze glimlacht even waarna ze gedag zegt om dan te vertrekken. Ik druk dan bij de vijftien inschrijvingen van vandaag op het groene vinkje zodat de ouders een automatische e-mail krijgen dat hun kind hier van harte welkom is en dat ze een kijkje mogen nemen, als ze dat nog niet gedaan hadden. Ik ga dan verder met het lezen van de CV's tot nu toe. Iemand met een te hoge opleiding gaat waarschijnlijk niet voor de kleuterklas willen staan, maar ik kan ze het beste wel allemaal uitnodigingen. Ik heb er al één en wil er toch nog twee of drie bij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker bezig Tom

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen