Freddie zijn show zit erop en hij gaat naar zijn kamer maar als hij eenmaal aankomt gaat niets volgens plan.

Freddie zit in zijn kamer achter de pc. Hij kijkt youtube filmpjes over hoe hij beter kan zingen. Hij is namelijk een erg harde werker en wil kinderen altijd blij maken met zijn hoge noten. Hij neemt heel veel inspiratie van de band Queen die ook vaak de liedjes die freddie heeft bedacht spelen.

Terwijl hij grijpt naar zijn microfoon ziet hij een schaduw bewegen.
Wat zou dat kunnen zijn? Freddie loopt naar de plek waar de schaduw vandaan kwam en ziet daar iets, Maar wat is het? hij grijpt het vast en komt er plots achter het is een persoon. Freddie schrikt enorm en gooit de persoon in een hoek. Dit doet het persoon zichtbaar pijn. WIE BEN JE schreeuwt freddie.

Waarop de persoon zei ik ben Aly. Wat zie je er vies en dik uit zei Freddie tegen haar. Wat doe je in mijn kamer? In freddie's gedachten ging nu heel veel rond hij vond dikke vrouwen die zich nooit wassen erg aantrekkelijk en hij merkte dat hij voorzichtig moest zijn. De vrouw zei dat ze een groot fan was en dat kon freddy wel zien want de vrouw was zeker heel erg groot. Wat wil je van me zei Freddie een beetje nors. Terwijl Aly begon te praten pakte Freddie een pakje sigaretten onder zijn bed vandaan. Wil je er ook eentje je stinkt toch al naar een asbak. Aly pakte de sigaret en ging verder met praten, Ik wil graag... ik wil je graag beter leren kennen zei ze. En dan verstop jij jezelf in mijn kamer. Had dat dan gewoon gezegd dan was ik veel minder boos geweest. Waarom kom je niet met mij op bed zitten Aly?

Reacties (2)

 • WarCriminal

  (6)

  3 maanden geleden
  • Genetischafval

   https://www.quizlet.nl/nbbc/smileys/vampire30.gif

   3 maanden geleden
 • ZainaSwift

  Aly pakte de sigaret en ging verder met praten, Ik wil graag... ik wil je graag beter leren kennen zei ze.

  Zeg dat dan meteen.

  3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen