Bill POV.

Ik voel in mijn haar en zucht even. Ik wou morgenochtend mijn haren pas wassen, maar door die kleine deugniet ben ik nu verplicht om dat vandaag al te doen. Misschien dat ik dan zo alleen mijn haar was, dan doe ik de rest van mijn lichaam morgenochtend wel, zoals gepland.

"We gooien niet met eten Suzanna," zegt Tom dan streng tegen onze dochter en hij tilt haar uit d'r kinderstoel, waar ze het natuurlijk ook niet mee eens is. "Ik breng haar naar bed," zegt Tom en ik knik. Ze is stout geweest, dus dan mag ze best wel een half uur eerder naar bed.

"Succes," zegt Herman dan tegen Tom en hij knikt waarna hij naar boven loopt.

"Ik denk dat ze een extra strenge aanpak nodig heeft," zegt Jonah dan ineens en ik kijk hem aan.

"Misschien wel, maar ik had gehoopt dat, dat niet nodig zou zijn. Bij onze andere vier kinderen was onze aanpak altijd goed genoeg, maar bij Suzanna. Ik weet niet wat het is, maar ze lijkt zich overal tegen af te zetten en ze doet letterlijk alles waarvan ze weet dat het niet mag," zeg ik en Jonah knikt even.

"Ik had ook een strengere aanpak nodig. Dat heb je soms, en je weet hoe lief ik nu ben. Dat kan bij Suzanna ook gebeuren," zegt Jonah en ik knik. Ik hoop dat maar, want ik weet niet of ik dit tot haar achttiende vol ga houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wel goed dat Bill dit even hoort
    Maar zij moet echt leren luisteren

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen