Tom POV.

"Tom, betekent dit echt dat dit ook het einde voor ons is?" Vraagt Laurence en ik knik langzaam.

"Het spijt me," zeg ik zachtjes en Laurence knikt.

"Ik weet het Tom. Ik ben niet kwaad op je," zegt Laurence en ik knik dankbaar. "Ik ga dan mijn spullen die ik hier heb even inpakken," zegt Laurence.

"Ik ga vast met Elodie naar Bill toe," zeg ik.

"Mag ik haar en Nora wel nog een keer zien, om gedag te zeggen?" Vraagt Laurence zachtjes.

"Ja, natuurlijk," zeg ik geruststellend tegen hem en Laurence knikt dankbaar waarna ik Elodie oppak en naar Bill vertrek.Bij Bill aangekomen druk ik op de bel en hij opent de deur. "Hey," zegt hij verbaasd waarna hij naar Elodie kijkt. "Hey kleine meid," zegt hij met een glimlach.

"Mogen we binnenkomen?" Vraag ik en hij knikt waarna we naar binnen gaan en ik zie Nora spelen en besluit haar maar even te laten. Ik knuffel mijn oudste dochter zo wel. "Bill, Elodie is van jou," zeg ik dan.

"Oh, wow, dat is het beste nieuws in tijden," zegt Bill en hij drukt z'n lippen op die van mij en ik zoen hem terug, om dan toch de zoen te stoppen.

"Beloof mij dat je mij nooit meer gebruikt als inspiratie," zeg ik.

"Je bent altijd mijn inspiratie Tom, maar mijn gevoelens zijn nu wel echt," zegt Bill en ik knik waarna ik zijn nieuwste boek uit z'n boekenkast pak.

"Ik hoop dat ik voor dit boek niet jouw inspiratie was, want dat lijkt mij niet al te best," zeg ik, aangezien het om een horror boek gaat.

"Nee, ik wou wat nieuws uitproberen, dat was het. Voor dat boek ben jij zeker niet mijn inspiratie geweest," zegt hij en ik knik tevreden, want volgens mij ben ik niet eng genoeg om inspiratie te zijn voor een horrorboek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha mag ik ook weL hopen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen