Een paar weken later.

Herman POV.

Ik ben trots op mijn ouders hoe ze Jonah z'n raad hebben opgevolgd. Suzanna blijft eigenwijs, en ze is zeker nog een klein kreng af en toe, maar ze lijkt steeds meer te begrijpen dat ze naar onze ouders moet luisteren.

Wanneer dan de bel gaat loop ik naar de deur en ik zie Jonah staan. "Heb je al op het leerlingenportaal gekeken?" Vraagt hij en ik schud mijn hoofd.

"Wat is daarmee?" Vraag ik.

"Onze cijfers staan er op," zegt Jonah.

"Laat me raden, jij hebt voor alles een voldoende?" Vraag ik en Jonah knikt waarna ik besluit naar mijn cijfers te kijken.

"Hmm, best goed, ik zou hier erg tevreden over zijn," zegt Jonah en ik knik. Allemaal voldoendes, behalve biologie, maar dat had ik al verwacht. Dat het nog een vijf is geworden ben ik al behoorlijk trots op. "Je hebt dit allemaal voor elkaar gekregen terwijl je een deel van deze lesstof hebt moeten missen," zegt Jonah en ik knik.

"Ik ben echt heel tevreden," zeg ik en Jonah drukt een kus op mijn wang.

"Met deze cijfers ga je sowieso over naar het volgende jaar, want alle gemiddeldes zijn ook goed. Als je die vijf bij je gemiddelde zet kom je ook op een zes," zegt Jonah en ik knik opnieuw. Ik ben ook echt opgelucht nu.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker bezig!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen