Bill POV.

Wanneer de deur weer open gaat rent Jayce gelijk naar z'n vader toe om z'n vader een stevige knuffel te geven. "Hey jongen, hoe was het bij je vriendje?" Vraagt Tom dan aan hem.

"Leuk hoor papa," zegt Jayce en Tom knikt tevreden.

"Dat is mooi. Het eten staat al klaar, dus ga maar zitten," zegt Tom dan en Jayce knikt waarna hij aan tafel gaat zitten. "Kom jij ook schat? Magdalena zit al," zegt Tom en ik knik waarna ik naar de tafel loop en even later komt Tom ook met Marthe terug, en zet hij haar in d'r kinderstoel.

"Het is wel fijn om zo met z'n allen te eten," zeg ik met een glimlach en Tom knikt.

"Dat vind ik ook," zegt Tom en terwijl hij zelf eet, voert hij Marthe ook ondertussen.Wanneer we klaar zijn met eten zet ik mij met Marthe op de bank, terwijl Tom Magdalena naar bed gaat brengen. "Ik vind het grappig dat ik later naar bed mag," zegt Jayce ineens en ik glimlach even naar hem.

"Je bent ook ouder dan Magdalena he lieverd," zeg ik en Jayce knikt even.

"Maar Marthe is kleiner," zegt ie dan en ik glimlach even.

"Zij heeft deze middag veel geslapen, dus daarom is zij nu nog even wakker," zeg ik met een glimlach, dan ga ik straks wel kijken of ze in slaap wil vallen, en net wanneer Tom Jayce komt halen voor bed gaat de bel en ik loop naar de deur en zie daar Andreas staan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Wat gaat daar gebeuren

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen