Bill POV.

"Kom op Tom, pers maar," zeg ik dan tegen Tom en hij probeert alles te geven, maar het is ook aan hem te merken dat hij al uitgeput is. "Tom je kan dit, ja? Alle energie die je nog hebt, gebruik dat voor de baby, okay? Straks mag je rusten, dat beloof ik je," zeg ik tegen Tom en Tom knikt waarna hij nog een paar keer alles geeft, totdat ons dochtertje geboren is. Ze is heel erg klein, maar aan haar gehuil te horen zijn haar longetjes wel al volgroeid, wat betekent dat ze alleen een lichamelijke achterstand heeft, mogelijk door het middeltje dat Hope heeft gebruikt bij Tom. "Hier schat," zeg ik en ik leg het kleine meisje bij Tom neer, waarna ik Tom wat schoonmaak.

"Ze is prachtig," zegt Tom en ik glimlach naar hem.

"Daar ben ik het helemaal mee eens," zeg ik tegen Tom en ik geef hem een zoen. "Je hebt het echt goed gedaan Tom," zeg ik en Tom knikt.

"We noemen haar Yenthe," zegt hij dan en ik knik.

"Dat is prima schat. Dan doen we dat," zeg ik en ik druk een kus op zijn lippen. "Ik ben trots op je," zeg ik tegen hem en Tom knikt, terwijl hij de kleine meid van top tot teen onderzoekt.

"Ze is helemaal compleet," zegt Tom en ik knik waarna ik besluit Yenthe ook maar schoon te maken en Tom kijkt mij aan. "Ons gezin is groot genoeg, aan jullie heb ik genoeg. De kinderen die ik met Hope heb doen er niet meer toe," zegt Tom en ik knik even, ook al weet ik dat Tom zo weer kan draaien, dus in mijn hoofd houd ik alle opties nog altijd open zodat ik niet voor verrassingen kom te staan, ook al was dit van vandaag een behoorlijke verrassing.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit is even een shock klap komt wel
    Hoop dat de kleine meid oké is

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen