Tymen POV.

Zoals verwacht is mijn voorsprong inmiddels weer iets kleiner, ook al valt het nog aardig mee, want met nog maar één baan te gaan kan ik eigenlijk niet meer verliezen.

"Tymen, wil je deze baan nog doen, of niet? Je hebt toch sowieso al gewonnen," zegt papa Bill.

"Ja, ik wil er voor gaan," zeg ik en papa Bill knikt. Ik wil mijn beurt niet aan mij voorbij laten gaan, daarvoor vind ik het spelletje net wat te leuk. Wanneer ik dan mag slaan kijk ik even naar Kenny, die Felicia in z'n armen heeft, en ik glimlach bij het beeld van mijn dochter, samen met mijn vriend, die haar papa zal zijn. Luca heeft namelijk 0 recht om Felicia d'r vader te zijn. Ik wil Luca ook voorgoed uit mijn leven houden, en aangezien ik weet dat Kenny van Felicia houdt als dat hij van z'n eigen kinderen zou houden, ben ik tevreden.

"Ga je nog slaan?" Vraagt Adriaan ongeduldig.

"Broertje, rustig aan jij," zeg ik tegen hem met een knipoog waarna ik mij focus op de bal en het punt waar hij heen moet en ik sla hem, en hij belandt rechtsstreek in de hole.

"Dat is nog eens afsluiten met een klapper," zegt Shelley.

"Dat kan ik als de beste," zeg ik met een brede glimlach waarna ik naar Kenny loop om Felicia van hem over te nemen, zodat hij zijn handen weer vrij heeft voor wanneer hij straks aan de beurt is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo schattig

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen