Bill POV.

Wanneer we boven zijn krijgen we alle kamers te zien, en dat zijn er veel. Natuurlijk wisten Tom en ik dat al, want wij hebben thuis ook behoorlijk wat kamers. Als ik het aantal zou zeggen zou bijna ieder mens stijl achterover slaan.

"Schat, kijk, ze hebben hier hun familiefoto hangen," zeg ik met een glimlach.

"Zo schattig. Zouden wij ook moeten doen, ik bedoel, wij vernieuwen hem niet regelmatig en hier doen ze dat zo te zien wel," zegt Tom en ik knik.

"Prima idee schat," zeg ik, waarna we onze rondleiding vervolgen, totdat we alles hebben gezien. Ik kan dan ook zeggen dat ik pijn aan mijn voeten heb alsof ik net een hele wandeling heb gemaakt, en de meest comfortabele schoenen heb ik nu ook weer niet aangetrokken. Dat is een lesje voor de volgende keer.

"Ik hoop dat de rondleiding u is bevallen," zegt de koning van België dan.

"Zeker weten. Jullie hebben een mooie plek om te leven," zeg ik en hij knikt, waarna we weer naar beneden lopen en uiteindelijk uitkomen op de plek waar we de kinderen hebben achter gelaten.

"Papa!" Roept Jason en ik lach even.

"Kom eens hier jochie," zeg ik tegen hem en ik trek hem tegen mij aan, om hem daarna weer los te laten, want ik denk dat we nog niet klaar zijn voor vandaag, ook al ken ik de planning eigenlijk niet. Ik ben vergeten om dat nog een keer te checken voordat we hierheen gingen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Maar een knuffel van de kinderen is altijd finn

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen