Bill POV.

De rest van de dag hebben we nog verschillende belangrijke Belgische bezienswaardigheden gezien, en nu zitten we weer in het hotel.

"Ik wil echt nooit koningin worden," zegt Catrina.

"Dat hoeft ook niet lieverd. Er zijn vijf van jullie die er kans op maken," zeg ik, want Patrick telt wat mij betreft ook mee, ook al staat hij wel als vijfde omdat hij niet mijn kind is. Als Catrina niet wilt is het aan Margret en dan gaat het verder naar Jason, Elin en dan Patrick. Daarom maak ik mij ook geen zorgen over het feit dat Catrina het niet wilt, ook al wacht ik tot haar twaalfde met de officiële keuze. Dan verwachten ze ook dat de kroonprins of prinses bekend is.

"Ik ben moe," zeurt Tom en ik lach even.

"Wie niet," zeg ik met een glimlach, want we hebben nogal veel gedaan vandaag. Morgen is als het goed is iets minder druk en daarna kunnen we weer naar huis. Zo'n staatsbezoek is meestal ook weer zo voorbij.

Eerst zorg ik ervoor dat alle kinderen gaan slapen, waarna Tom en ik samen in bed kruipen. "Wat zou jouw ideale leven zijn?" Vraagt Tom ineens en ik kijk hem even aan.

"Ik weet het niet zo goed. Ik wil daar denk ik ook liever niet over nadenken. Ik kan het koningsschap niet opgeven om mijn ideale leven te bereiken," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Dat hoeft ook niet, misschien is dat wel jouw ideale leven, op een paar dingen zoals de staatsbezoeken na," zegt Tom en ik knik. Ik denk dat, dat ook zo is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill probeert het nu ook te bereiken

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen