Bill POV.

Wanneer ik thuis de auto op de oprit parkeer, stapt Tom bijna gelijk uit en hij opent de deur van ons huis. "Jullie andere papa heeft thuis echt gemist," zeg ik waarna ik uitstap om daarna de autodeur te openen zodat de kinderen ook uit kunnen stappen en ik til Mayson op waarna wij ook naar binnen lopen.

"Het ziet er allemaal super goed uit," zegt Tom.

"Schat, ik zei het je toch. Mijn tante zou er wel voor zorgen dat alles goed onderhouden bleef in de periode dat we weg waren," zeg ik.

"Dat heeft ze dan goed gedaan," zegt Tom en ik knik waarna ik Mayson aan Tom geef.

"Aan jou de eer om onze zoon een rondleiding te geven," zeg ik tegen hem, want ook al zal Mayson het niet begrijpen, het is toch een leuk idee om Mayson te laten zien waar hij zal opgroeien. Het is toch ons plan om hier te blijven wonen totdat de kinderen uit huis zijn. Daarna kunnen we wel op zoek naar iets kleiners, ook al is dat in dit dorp moeilijk te vinden, maar er zijn een paar kleine huisjes, die moeten tegen die tijd alleen toevallig te koop staan, maar we hebben dan ook niet alle haast.

"Kijk jochie, dit is de woonkamer, daar zal je op de koude en regenachtige dagen veel spelen," zegt Tom waarna hij naar het raam loopt. "En dat is de tuin, waar je op mooie dagen veel kunt spelen," zegt hij en ik glimlach even, waarna de meiden naast mij komen staan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief
    Voorlopig is dit heel handig

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen