Tom POV.

Wanneer ik weer beneden ben kijkt Bill mij aan. "Komt Kelly er aan?" Vraagt Bill dan.

"Als het goed is wel. Ze is nu haar tanden aan het poetsen, ook iets wat ze voor het eerst zelf doet," zeg ik tegen Bill en Bill knikt even.

"Ik hoop echt dat we haar op tijd zelfstandig krijgen. Je weet hoe Andreas daar uiteindelijk door is geworden, althans, ik denk dat, dat de reden is waarom hij mij heeft gedrogeert en verkracht toendertijd," zegt Bill zachtjes en ik knik even.

"Hij wist niks van het leven, net zoals Kelly nu veel niet weet," zeg ik en Bill knikt. "Ik ga ervoor zorgen dat het goedkomt, trust me," zeg ik tegen Bill en hij knikt.

"Ik vertrouw je Tom," zegt Bill en ik knik dankbaar, waarna Kelly naar beneden komt, terwijl alles onder het tandpasta zit. Haar kleren, maar ook haar gezicht.

"Kom lieverd, we gaan weer even terug naar boven," zeg ik en ik neem haar met mij mee, waarna ik nieuwe kleding voor haar pak en een doek aan haar geef zodat ze haar gezicht kan afvegen.

"Dank je," zegt ze zachtjes.

"Geen dank, trek die schone kleding aan en kom dan alsnog naar beneden, ja?" Zeg ik dan en Kelly knikt, waarna ik weer terug naar beneden loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit zal der zo goed doe

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen