Mendy POV.

"Dus je hebt mij ingehuurd voor jouw broer omdat jij mij aantrekkelijk vindt?" Vraagt de stripper dan aan mij.

"Dat klopt," zeg ik tegen hem en ik ga dichter tegen hem aanstaan waarna hij z'n lippen op die van mij drukt en ik zoen hem terug waarna hij mij een steegje intrekt om mij daarna opnieuw wild te zoenen en ik trek zijn shirt over z'n hoofd waarna ik ook aan zijn broek begin.

"Jij hebt er zin in," zegt hij en ik knik. Hij is dan in mijn ogen ook echt heel erg aantrekkelijk. Wanneer we allebei naakt zijn duwt hij mij omhoog tegen de muur en ik kreun wanneer ik zijn penis tegen mijn opening voel. "Ben je er klaar voor?" Vraagt hij dan aan mij.

"Ja, ja, please," smeek ik haast en hij zoent mij opnieuw waarna hij in mij gaat en langzaam begint te bewegen. "Sneller, alsjeblieft," smeek ik, wat hij dan ook doet en ik laat een kreun horen en uiteindelijk komen we samen klaar.

"Jij bent echt speciaal, weet je dat Mendy?" Vraagt hij waarna ik mij weer aankleed.

"Dank je," zeg ik met een blos op mijn wangen en hij doet ook zijn kleding weer goed aan waarna hij mij een kaartje geeft.

"Als je nog eens zin hebt in een vrijblijvende vrijpartij kan je mij altijd bellen," zegt hij dan tegen mij en ik knik en ergens denk ik dat ik hem nog wel een keer ga bellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh mendy

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen