Herman POV.

Er zijn heel wat maanden voorbij gegaan en Mendy zondert zich helemaal af. Ze brengt dagen door op haar kamer en ik ben de enige met wie ze nog een soort van gesprek heeft gehad. Onze ouders proberen het ook, maar ze dringen niet tot haar door. Koert probeert er daarnaast alles aan te doen om zijn goede band met Mendy weer te herstellen, maar Mendy stuurt hem altijd gelijk weg. Van Tony heb ik niet veel meer gehoord, ook al weet ik dat hij wel contact heeft met Koert vanwege Loren. Tony ziet hun dochter nog steeds niet heel vaak volgens mij, maar ze redden zich wel.

Ik loop dan naar Mendy haar kamer en klop op de deur. "Men, ik heb lunch voor je!" Roep ik, maar ik krijg geen antwoord, daarentegen hoor ik alleen gekreun, en niet op een opwindende manier. "Men, kan ik binnenkomen?" Vraag ik dan.

"J.Ja," brengt ze uit waarna ik naar binnen loop.

"Is alles wel okay?" Vraag ik.

"Ik ben aan het bevallen, ik heb geen zin in vreemden," zegt ze vermoeid waarna ze perst waardoor ik weet dat een ziekenhuis sowieso geen optie meer is.

"Onze vaders zijn er niet," zeg ik lichtelijk in paniek. "Moet ik de vader bellen?" Vraag ik.

"H.Hij wilt geen kind," zegt ze en ik zucht even. Ik begrijp het niet waarom ze zo zeker is dat die stripper de vader is. Naar mijn idee is de kans ook best groot dat Tony de vader is.

"Herman, vang de baby op, okay," zegt Mendy.

"Maar dat kan ik helemaal niet," zeg ik.

"A.Alsjeblieft," zegt ze waarna ze opnieuw perst en nu zie ik het hoofdje.

"Nog één keer zus," zeg ik dan waarna ze nog één keer alles geeft en ik pak het kindje uit haar. "De navelstreng, hoe moet dat?" Vraag ik en ze wijst naar een schaar. "Hoe werkt dat?" Vraag ik.

"Weet ik veel, gewoon knippen," zegt ze, wat ik dan maar doe, waarna het kindje begint te huilen en ik wil het jongetje aan Mendy geven, maar zij draait zich weg waardoor ik hem niet kan geven en ik weet nu ook niet meer wat ik moet doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit kan er ook nog wel bij

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen