Tom POV.

"Zo is het toch een mooie toren?" Vraag ik aan Rinse en hij knikt, en wanneer ik merk dat hij hem wilt omduwen pak ik gelijk z'n handjes vast, want hij wou de toren niet zomaar omduwen, hij wou hem rechtstreeks naar z'n zusje toe duwen. "We gooien geen torens om," zeg ik daarom streng tegen hem, zodat hij het gaat begrijpen.

"Jawel!" Roept Rinse, maar ik blijf z'n handen vasthouden.

"Nee Rinse, want als de toren op je zusje valt heeft Aliza pijn," zeg ik en Rinse knikt, maar ik voel hem nog met z'n handjes trekken, dus ik heb het plan nog niet uit z'n hoofd gepraat.

"Ik pak Aliza wel weg," zegt Bill en ik knik, waarna Bill Aliza pakt, en zodra ze beiden veilig zijn laat ik Rinse los waarna hij de toren alsnog omduwt, die met een harde klap op de grond terecht komt en Rinse kruipt gelijk tegen mij aan.

"Dat was toch niet zo leuk als je dacht, hmm?" Vraag ik, want het lawaai wat de val van de toren opleverde maakte Rinse toch bang. Misschien beseft hij dan dat hij een toren de volgende keer moet laten staan.

"Ik plassen," zegt Rinse dan en ik glimlach even. Het is voor het eerst dat hij aangeeft dat hij moet plassen, dus ik denk dat het moment om hem overdag in ieder geval zindelijk te krijgen nu wel is aangebroken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Mooie training tijd
    Deugniet

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen