Bill POV.

Ik ben Bill Kaulitz, ik studeer voor nagelstylist en bovenal ben ik niet de meest handige. Ja, met nagels wel, maar met mezelf niet. Ik heb zoveel geluk in het leven, want alleen afgelopen week al ben ik 5 keer bijna aangereden. Ik weet ook niet waarom al die auto's mij moeten hebben, en ik weet al helemaal niet waarom ze iedere keer precies op tijd stoppen.

"Bill, je hebt de nagels van je klasgenoot weer geperfectioneerd, top werk," zegt mijn lerares en ik glimlach naar haar.

"Dank u, ik heb weer mijn best gedaan," zeg ik en ze knikt, waarna ze iedereen weer aankijkt.

"Jullie kunnen gaan. Geniet nog maar van het zonnetje, volgende week wordt het alweer kouder," zegt ze waarna we de klas verlaten.

"Ga jij nog wat doen?" Vraagt Leslie aan mij.

"Nee, ik ga gewoon gelijk naar huis. Heb nog wat huiswerk voor Engels en Duits te doen," zeg ik tegen haar.

"Ach ja, die leraren denken dat we niks beters te doen hebben. Ik heb amper nog tijd voor mijn bijbaantje," zegt ze en ik knik begrijpend. Ikzelf heb op dit moment geen bijbaan omdat ik mij volop het leren wil storten zodat ik geen tijd te kort kom. "Zie ik je morgen?"

"Natuurlijk, tot morgen Les," zeg ik nog waarna ik doorloop. Ik kijk goed uit, zoals altijd waarna ik oversteek en ook deze keer komt er een auto op mij af, die net op tijd stopt en ik slik even. Het is duidelijk dat ik te dicht bij een bocht probeer over te steken.

"Hoe kan jij zoveel auto's aantrekken?" Vraagt ineens iemand die voor mij verschijnt, omringd met licht en ik slik even. Wie, en vooral wat is hij?

Reacties?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen