Lisa POV.

"Mag ik Jochem bellen?" Vraag ik zachtjes.

"Natuurlijk lieverd. Vraag anders of hij hier komt," zegt mijn vader dan tegen mij.

"De regels van z'n ouders, weet je nog?" Vraag ik.

"Ja, maar als je zegt dat je hem nodig hebt. Misschien maken z'n ouders dan voor één keer een uitzondering," zegt mijn vader en ik knik.

"Ik ga hem nu bellen, nogmaals gefeliciteerd," zeg ik en ik geef Bill en mijn vader een stevige knuffel waarna ik Jochem bel.Een half uur later staat Jochem dan gewoon voor de deur en ik geef hem een stevige knuffel. "Fijn dat het je gelukt is," zeg ik tegen hem.

"Zelfs mijn ouders gaan er niet tegen in wanneer de meid van wie ik houd mij nodig heeft," zegt Jochem en hij geeft mij een korte zoen. "Alleen heb je aan de telefoon niet heel veel gezegd verder," zegt Jochem dan.

"Ik ben gewoon ineens bang dat Henri z'n vader de waarheid achterhaald," zeg ik dan zachtjes.

"Hoe kom je ineens bij die angst schat? Je weet dat, dat vrijwel onmogelijk is. Dan moet Henri echt bijna een evenbeeld van hem worden," zegt Jochem.

"Dat wel, op een één of andere manier dacht ik daaraan nadat mijn vader en Bill hadden verteld dat er nog een broertje of zusje komt," zeg ik zachtjes.

"Die zag ik niet aankomen, maar dat is toch alleen maar reden om blij te zijn? Het komt echt wel goed met Henri verder. Hij kan binnenkort met z'n oom of tante spelen," zegt Jochem en ik glimlach even.

"Dat zou dan wel weer schattig zijn," zeg ik met een glimlach.

"Dat bedoel ik," zegt Jochem en hij zoent mij en ik zoen hem zachtjes terug.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Dit had ze echt even nodig

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen