Devon POV.

Ik doe wat van het zalfje op mijn vinger waarna ik er voorzichtig mee op de blauwe plek ga om hem voorzichtig in te smeren.

"Is het zo okay?" Vraag ik en Dylan knikt.

"Dank je. Er is nooit iemand geweest die voor me wou zorgen," zegt Dylan zachtjes en ik knik even.

"Als we de ideale match blijken te zijn, dan zal ik altijd voor je blijven zorgen," zeg ik, want dat is gewoon wie ik ben.

"Ik vraag mij nog steeds af hoe zo iemand als ik een match voor jou kan zijn?" Vraagt Dylan zachtjes.

"Dat ik van adel ben betekent niet dat ik niet voor een reguliere burger kan vallen. Je weet de dates nog? Daar zaten echt genoeg mannen tussen die van adel waren, maar jij sprong er voor mij het meeste uit," zeg ik tegen Dylan en ik zie tranen in zijn ogen. "Maar kan je mij vertellen wie jou zo heeft toegetakeld?" Vraag ik dan en ik zie Dylan twijfelen. "Je kan met mij alles delen," verzeker ik hem.

"Ik, ik vertelde toch dat Elene d'r andere vader geen goed persoon is? Elene is ontstaan doordat hij mij heeft verkracht en ook al verkracht hij mij gelukkig niet meer, als ik hem per ongeluk tegen kom deelt hij wel klappen uit," zegt Dylan zachtjes en ergens heb ik het idee dat Bill Dylan misschien ook heeft uitgekozen omdat hij wist dat ik hem kon helpen en of er nu echt gevoelens gaan ontstaan of niet, ik ga Dylan hoe dan ook helpen. Daar kom ik niet meer op terug.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Denk dat Bill niet alleen daarom heeft gekozen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen