Lisa POV.

"Kom eens bij mama," zeg ik zachtjes en ik til Henri voorzichtig op en ik hoor Jochem achter mij lachen. "Wat?" Vraag ik.

"Niks, ik vind het gewoon schattig," zegt Jochem en ik krijg een glimlach op mijn gezicht.

"Ik houd zoveel van je, weet je dat?" Zeg ik dan en Jochem knikt.

"Ik weet het," zegt hij en hij geeft mij een zoen, waarna hij Henri een kusje op z'n wangetje drukt, waarna ik toch weer zorgelijk kijk. "Wat is er schat? Er gaan nog steeds nare gedachten door je hoofd zie ik," zegt Jochem.

"Mijn beste vriendin, onze beste vriendin overleed op het kraambed, wie zegt dat, dat niet ook met Bill kan geboren?" Vraag ik zachtjes.

"Dat gebeurt niet schat. Ik snap je angst, dat doe ik echt, maar uiteindelijk is de kans dat, dat gebeurt niet zo heel groot. Je hoort toch veel vaker dat iemand is bevallen van een kindje en dat ouder en kind het goed maken, dan dat je hoort dat er echt iets ernstig mis is gegaan?" Vraagt Jochem.

"Dat wel," zeg ik zachtjes.

"Daarom. Maak je nu maar geen zorgen schat, het komt allemaal echt wel goed, daar vertrouw ik op," zegt Jochem en ik knik. Ik weet ook wel dat hij gelijk heeft, maar ik was erbij toen mijn beste vriendin stierf en dat laat toch diepe wonden na.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Je vriendin was ook wat meer aan de Hand (geloof ik)

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed meer:$

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen