Tom POV.

Wanneer we die nacht op bed liggen begint de jongste tweeling te huilen, of toch in ieder geval één van hen.

"Ik ga wel," zeg ik tegen Bill, die knikt en daarna gelijk weer goed gaat liggen en ik loop naar het kamertje van de tweeling, waar ik Rinse zie met z'n handje haast in Lara haar mondje. "Rinse, dat doe je niet," zeg ik streng.

"Lara dan niet huilen," zegt Rinse.

"Omdat ze bijna stikt door jouw hand," zeg ik en ik til Rinse van de kruk af. Ik vond het handig die kruk hier neer te zetten, want dan zouden Rinse en Aliza goed mee kunnen kijken wanneer we voor Wess en Lara zorgen, maar als Rinse het voor dit soort dingen gaat gebruiken. "Ik wil dat je dit nooit meer doet, begrepen?" Vraag ik dan aan Rinse.

"Nee," zegt hij en ik zucht even. Ik wil niet dat Rinse een gevaar gaat zijn voor Wess en Lara, want dan durf ik 's nachts geen oog meer dicht te doen.

"Kom maar," zeg ik dan tegen Lara en ik neem haar in mijn armen en ontdek dan een krasje net boven haar lip. "Rinse, morgen gaan we je nageltjes weer helemaal kort knippen," zeg ik dan resoluut, want omdat hij nooit meewerkt is het lastig om ze goed kort te krijgen, maar als hij z'n baby zusje per ongeluk krabt kan het niet anders. Ik weet nog niet hoe ik Rinse zo ver ga krijgen om het toe te laten, maar deze keer moet het gewoon.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Rinse is echt een gevaar!!!
  Waarom doet die zo!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Dat is helaas nog niet bekend:(

   1 maand geleden
  • Luckey

   Grrrr

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen