Herman POV.

Wanneer ik terug bij Jonah ben sla ik mijn armen om hem heen. "Dus Mendy heeft eindelijk haar zoontje ontmoet?" Vraagt Jonah en ik knik.

"Ik ben opgelucht dat het toch gelukt is. Tony is echt haar zwakke punt en het beste nieuws is dat, dat kleine jochie Gilles blijft heten. Ik ben al gewend aan die naam geraakt," zeg ik en Jonah knikt begrijpend.

"En verder?" Vraagt Jonah nieuwsgierig.

"Ze wou vluchten met die andere gast. Blijkbaar had ze haar kansen met Tony echt al opgegeven. Ik snap dat gewoon niet. Wij zijn nog maar vijftien, maar beseffen dat wij altijd voor elkaar blijven vechten," zeg ik.

"Je vergeet dat onze periode zo in elkaar zit dat we al vrij rap weten bij wie we daadwerkelijk horen. Dat we daardoor al weten dat we bij elkaar horen. Dat hebben vrouwen niet met hun partners, die moeten op zichzelf vertrouwen, op hun eigen gevoel," zegt Jonah.

"Ja, daar heb je gelijk in," zeg ik en ik geef hem een zoen. "Maar jij hebt volgens mij minder vaak je periode dan ik," zeg ik en Jonah lacht even.

"Dat klopt, het is ook niet altijd te berekenen, maar ja dat hoort erbij," zegt Jonah en ik glimlach naar hem en ik geef hem een kus waarna ik dicht tegen hem aan ga staan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahah iedereen is anders

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen