Bill POV.

"Houden jullie van knutselen?" Vraag ik aan Kelly en haar vrienden, en Kelly kijkt haar vrienden even aan waarna ze allemaal knikken.

"Mooi zo. Ik heb meerdere opties om jullie creativiteit de vrije loop te laten gaan," zeg ik en ik open een kast om daar verschillende dingen uit te halen. "Kijk, hier kunnen jullie gewoon een tekening maken, dat is niet echt knutselen natuurlijk, maar als dat je voorkeur heeft kan dat ook. Dan heb ik nog vouwpapier en iets om te verven. Eigenlijk heb ik minder echte knutselspullen dan ik dacht," zeg ik.

"Dat maakt niet uit, het is goed zo," zegt Kelly dan tegen mij en ik knik tevreden.

"Dan hoop ik dat jullie je zullen vermaken," zeg ik en Kelly en haar vrienden knikken, waarna ze met hun ding beginnen en ik draai mij even naar Tom toe, die met Reindert op schoot zit. Ik heb Kelly nooit één zien worden. Dit is haar elfde verjaardag en pas de eerste die ik mee maak. Het is pijnlijk, maar ik weet dat ik de tijd niet meer kan terugdraaien.

"Gaat het?" Vraagt Tom, die met Reindert naar mij toe is komen lopen.

"Ja hoor, maak je geen zorgen," zeg ik tegen Tom, zolang ik vanaf nu al Kelly's verjaardagen kan meemaken zal ik mij vast snel minder schuldig gaan voelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill relax
    Je maakt ni al veel goed bij der

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen