Bill POV.

Wanneer Omar en ik weer klaar zijn doen we onze boxer weer aan waarna we de gang oplopen en net dan begint Marthe te huilen. "Loop je mee?" Vraag ik dan aan Omar, die knikt waarna hij mij naar Marthe toe volgt. "Kijk Marthe, dit is Omar," zeg ik.

"Omar!" Roept ze uit en ik lach even.

"Jouw naam zegt ze dus nog eerder dan dat ze papa zegt," zeg ik, ook al heeft ze wel eens dingen gezegd die op papa lijken, maar nog niet precies, en Omar zei ze echt zoals het hoort. "Ze heeft net zo'n zwak voor jou als wij voor je hebben," zeg ik tegen Omar waarna ik Marthe verschoon zodat ze daarna weer lekker verder kan slapen, en Omar en ik besluiten dat ook maar te doen.De volgende ochtend zie ik alleen Tom naast mij liggen en ik geef hem een zoen. "Goedemorgen," fluister ik en Tom glimlacht naar mij.

"Goedemorgen schat," zeg ik waarna ik op hem ga zitten.

"Wil je mij nemen?" Vraagt Tom en ik denk even na waarna ik knik en zodra hij en ik seks hebben gehad maken we ons klaar om daarna naar beneden te lopen, waar de geur van pannekoeken ons tegemoet komt.

"Ik heb pannekoeken gemaakt voor de kinderen," zegt Omar met een glimlach.

"Dat gaat ze heerlijk vinden," zegt Tom en ik bloos even, terwijl ik de pijn in mijn kont verborgen probeer te houden. Misschien hebben Omar en ik het toch een keertje teveel gedaan vannacht.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha eigen schuld

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen