Bill POV.

"Het komt allemaal goed Tom," fluister ik.

"Maar ik heb je al die tijd voorgehouden dat jij de vader bent," snikt Tom.

"Omdat je alles verdrongen had en dat zelf ook echt geloofde. Daarnaast, ik ben nog steeds Mayson z'n vader," zeg ik tegen Tom, terwijl ik hem stevig vast blijf houden.

"Je gaat niet weg?" Vraagt Tom.

"Nee, ik ga niet weg. Ik weet hoe het is om verkracht te worden Tom. Ik weet dat je dat je hele leven met je meeneemt en dat, dat moeilijk te verwerken is, maar ik ben hier en ik laat je dit niet alleen doen," zeg ik en Tom knikt langzaam en ik veeg z'n tranen weg, waarna ik Mayson hoor huilen en ik kijk even naar mijn natte kleding. "Blijf jij maar in bad zitten," zeg ik tegen Tom en ik stap het bad uit waarna ik al mijn kleding op de grond gooi en naar de slaapkamer loop om daar mijzelf helemaal te drogen en ook droge kleding aan te trekken.

Ik loop dan naar Mayson toe en til hem uit z'n wiegje. "Ik ben bij je, sorry dat het even duurde," fluister ik en ik geef Mayson een kusje waarna ik hem mee naar beneden neem. "Een flesje ben je wel aan toe volgens mij," zeg ik en met Mayson in mijn ene arm maak ik zijn flesje klaar, om dan samen met hem op de bank te gaan zitten zodat hij de inhoud ook echt binnen kan krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Tom:(
    Bill laat je echt niet in de steek na alles Tom

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen