Een maand later.

Bill POV.

Ik hang boven de wc, voor de zoveelste keer deze week, en mijn moeder komt naar mij toegelopen. "Weet je zeker dat je, je nog altijd niet wilt ziekmelden?" Vraagt mijn moeder aan mij, terwijl ze geruststellend over mijn rug wrijft.

"Ik wil Tomi niet missen mam, dat weet je," zeg ik zachtjes.

"Maar Tom is er ook nog wanneer je weer beter bent. We gaan vandaag naar de dokter, goed?" Vraagt mijn moeder dan en ik knik langzaam.

"Okay, maar ik wil morgen weer naar school," zeg ik.

"Alleen als de dokter zegt dat, dat verantwoord is," zegt mijn moeder en ik knik.

"Okay," zeg ik zachtjes en ik sta recht waarna ik de wc doortrek.Wanneer we bij de dokter zitten speel ik wat met mijn handen. "Lieverd, niet nerveus zijn. De dokter doet je niks," zegt mijn moeder.

"Okay," zeg ik zachtjes en mijn moeder legt d'r arm om mij heen waarna we ook daadwerkelijk naar binnen mogen. Daar doet de dokter verschillende onderzoekjes waarna we even moeten wachten.

"Het ziet er naar uit dat uw zoon zwanger is," zegt de dokter dan tegen mijn moeder en ik kijk even naar haar en zie dat ze lijkbleek wegtrekt.

"Mam?" Vraag ik zachtjes.

"Kom lieverd, we gaan," zegt mijn moeder en ze trekt mij haast met zich mee en zodra we in de auto zitten leg ik mijn hand op de arm van mijn moeder.

"Komt alles goed met mij en de baby?" Vraag ik zachtjes.

"Natuurlijk lieverd, maar het is beter als Tom niks weet. We gaan verhuizen naar een plek waar niemand ons kent, dan komen we over een jaar of vier wel weer terug," zegt mijn moeder, maar ik schud mijn hoofd. Dat wil ik helemaal niet. Ik wil bij Tomi blijven, want bij hem is het altijd leuk.

Reacties

Reacties (1)

 • Luckey

  Die moeder scheid ze dus zomaar!!

  6 dagen geleden
  • syllie1992

   Helaas lijkt dat er wel op:$

   6 dagen geleden
  • Luckey

   Grrr

   6 dagen geleden
  • syllie1992

   Stoute moeder is het:)

   6 dagen geleden
  • Luckey

   Ja zij maakt hun relatie kapot
   Dat Bill Tom niet belt

   5 dagen geleden
  • syllie1992

   Komt ook omdat ie nog zo jong is. Ergens wil hij zich afzetten tegen het plan van zijn moeder en aan de andere kant wil hij nog altijd geloven dat z'n moeder altijd weet wat het beste voor hem is.

   5 dagen geleden
  • Luckey

   Bill en Tom hebben een Mobiek

   5 dagen geleden
  • syllie1992

   Dat is wel zo inderdaad. Nu ik erover nadenk gaat er volgens mij nog wel een verklaring komen wat het mobieltje betreft:)

   5 dagen geleden
  • Luckey

   Ik wacht af xP

   5 dagen geleden
  • syllie1992

   Hihi, is goed:)

   5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen