Tom POV.

Wanneer we bij de dokter zitten voel ik hoe Bill mijn hand vastpakt en ik kijk hem even aan. "Ik ben iedere keer zo bang voor slecht nieuws," zeg ik zachtjes en Bill knikt begrijpend.

"Hoe ik het zie, ziet alles er goed uit. Ik weet niet veel van de ontwikkeling van een baby, maar in mijn ogen is Mayson nog altijd perfect," zeg Bill.

"Ja, voor mij ook, maar dat zegt niks over z'n ontwikkeling," zeg ik terwijl de dokter onze kleine discussie gewoon mee volgt.

"Alles ziet er op dit moment goed uit bij Mayson. Het is nog even wachten hoe het gaat met het kruipen straks en daarna het lopen en praten. Dan weten we al een stuk meer over zijn ontwikkeling," zegt de dokter.

"Okay, ehm, tot welke leeftijd moeten we hem hier nog af en toe laten komen?" Vraag ik dan aan haar.

"Tot z'n vierde iedere maand, van vier tot zes ieder half jaar en daarna tot aan z'n achttiende ieder jaar nog één controle. Daarna is hij volgroeid en weten we zeker dat alles goed is gegaan," zegt de dokter.

"Okay, dat moet lukken," zeg ik met een glimlach en de dokter knikt.

"Ik weet dat het soms wat gedoe kan zijn, maar het is de beste mogelijkheid om alles goed in kaart te brengen," zegt de dokter.

"Ja, dat is ook wat wij voor onze zoon willen," zegt Bill en ik knik instemmend. Na zijn slechte start is het goed dat ze zo goed op hem letten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed
    ze houden hem goed in de gaten

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen