Tom POV.

"Als die gast straks achter de tralies zit voel ik mij echt weer goed," zegt Bill.

"Nou, ik denk dat het wel een 100% kans is dat hij in de gevangenis beland. Hij is nog erger dan jouw pa, en die zit ook in de gevangenis," zeg ik en Bill knikt.

"Ik weet het. Daar houdt ik mij ook aan vast, maar ik durf pas echt weer te ademen wanneer de uitspraak geweest is," zegt Bill en ik knik.

"Dat snap ik," zeg ik tegen hem, want ook al heb ik er veel vertrouwen in, ook bij mij zit natuurlijk dat kleine beetje angst. "Ik heb wat voor je," zeg ik dan en Bill kijkt mij verbaasd aan.

"Wat dan?" Vraagt Bill nieuwsgierig en ik loop naar de slaapkamer en pak daar een doosje met een ketting erin waarna ik terug naar Bill loop en het doosje voor hem neerzet. "Waar heb ik dit aan verdient?" Vraagt hij verbaasd.

"Schat, ik ben je man, het is toch normaal dat ik je af en toe wil verrassen?" Vraag ik en Bill kijkt mij met tranen in zijn ogen aan.

"Dat is zo lief. Ik waardeer het echt," zegt Bill.

"Maak nu maar open, straks vindt je het geen eens mooi," zeg ik waarna Bill het doosje opent.

"Het is prachtig Tom, echt prachtig," zegt Bill en hij loopt naar mij toe zodat hij mij een zoen kan geven en ik help hem met het omdoen van de ketting, en die ketting staat hem ook nog prachtig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn te lief voor elkaar

    2 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen