Bill POV.

Wanneer we allemaal zijn aangekleed neem ik de kinderen mee naar beneden. "Ik ben wel benieuwd," zegt Brenda en ik glimlach even naar haar. "Maar ik vind het wel niet leuk dat papa kinderen heeft met een ander. Hij mag alleen kindjes met jou maken," zegt Brenda en ik lach even.

"De meeste kindjes zijn ook van papa Tom en mij he lieverd," zeg ik en Brenda knikt waarna ze mij een stevige knuffel geeft.

"Ik hou van je papa," zegt Brenda.

"Ik ook van jou lieverd," zeg ik en net dan gaat de bel en begint Yenthe te huilen. "Had je Hope niet gezegd dat ze moest kloppen?" Vraag ik.

"Sorry, vergeten," zegt Tom, maar ik wuif het weg waarna ik naar Yenthe toeloop en haar voorzichtig op til. Nog iedere dag ben ik bang haar pijn te doen tijdens het optillen, ook al lijkt alles gewoon goed te gaan.

"Hoi Bill," zegt Hope dan en ik draai mij naar haar toe.

"Hey Hope," zeg ik waarna een stilte volgt en ik kijk even naar haar kinderen, maar het blijft stil, totdat Brenda besluit te praten.

"Ik wil toch niet met haar spelen," zegt Brenda en ik slik even, zeker ook omdat Hope en Fenne haar woorden door de stilte heen sowieso hebben gehoord.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word nog wat

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen