Liam POV.

"Okay, de baby moet nu geboren worden. Het beste is het als dat in de ambulance gebeurt. Zijn de camera's al weg?" Vraagt de arts en ik kijk goed waarna ik knik.

"Alles is gepasseerd," zeg ik en de arts knikt waarna we samen Lucas naar de ambulance dragen.

"Je lichaam is wat beurs, dus de bevalling zal extra pijnlijk zijn," zegt de arts dan tegen Lucas, die het uitschreeuwt bij een volgende wee en ik pak snel zijn hand vast.

"Ik ben erbij. Ik heb dit al een keer meegemaakt met Lars en hoe zwaar het ook was, hij deed het supergoed en dat kan jij ook," zeg ik tegen Lucas en ik zie hem knikken waarna hij mag beginnen met persen en ik knijp mijn ogen dicht door de kracht die hij op mijn handen zet en na even is ons zoontje geboren en ik krijg hem in mijn armen omdat Lucas vanwege zijn slechte arm op dit moment de baby moeilijk kan vasthouden.

"Hij heet Jannik," fluistert Lucas en ik knik waarna we naar het ziekenhuis rijden.Wanneer we bij het ziekenhuis zijn aangekomen worden Jannik en Lucas gelijk meegenomen voor onderzoek en ik besluit gelijk naar huis te gaan en zodra ik het huis binnen loop voel ik gelijk Lars z'n armen om mij heen. "Schat, waarom huil je?" Vraag ik verbaasd.

"Na die grote valpartij was je nergens meer te bekennen. Ik maakte mij zoveel zorgen," snikt Lars en ik houd hem dicht tegen mij aan.

"Dat spijt mij echt heel erg," zeg ik zachtjes. Ik heb er geen seconde aan gedacht hoe Lars zich zou voelen als hij mij nergens meer zou zien na zo'n valpartij. "Kijk, ik ben geen eens gevallen," zeg ik en Lars bekijkt mijn hele lichaam.

"Waarom zat je dan niet meer in het peloton?" Vraagt Lars snikkend en ik bijt op mijn lip.

"Ik denk dat we moeten praten," zeg ik zachtjes, want ik vrees dat het tijd is voor de waarheid die ik eigenlijk nooit had willen vertellen, of ik zou ervoor moeten kiezen om Jannik z'n bestaan te negeren.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Arme Lars
  Ook alles vertellen Liam !

  2 weken geleden
  • syllie1992

   We zullen zien of het Liam lukt de hele waarheid te vertellen:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hij moet anders stuur ik ze oudere zus Maaike wel eventjes

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, ja, die regelt het dan wel eventjesxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen