Foto bij 19 ~ Fight

Bedankt voor jullie reacties(flower)

Net kaartjes gekocht voor Destine, Only Seven Left, Make Believe en Mimi Soya @Perron 55 ;D

“Hé, Sarah! Heb je zin om vanmiddag wat te gaan doen?” vroeg Lindsay terwijl ze tegenover me aan de lunchtafel ging zitten. Ze streek haar lange, bruina haren naar achteren en duwde haar borsten wat meer naar voor, zodat iedereen kon ze kon zien.
“Nee, sorry. Ik kan niet.” Rustig nam ik nog een hap van mijn broodje gezond.
“Oh, jammer. Hé Ruth, heb jij misschien zin?” Blijkbaar was ik nu al niet meer interessant genoeg. Trut dat ze was. Ik viste mijn mobiel uit mijn zak en begon een sms’je te typen.

Heb jij er ooit wel eens over gedacht om iemand te zeggen hoe je echt over die persoon denkt? Ik namelijk wel, al vaker zelfs. Maar toch doe ik het niet. Ik ben bang om alles kwijt te raken wat ik nu heb. X. S

Dat waren mijn gedachtes op dat moment. Ergens vond ik het maar raar dat Shin me begreep. Zou hij zoiets ook mee hebben gemaakt? Al gauw trilde mijn mobiel alweer.

Ja, ook al vaker. Van sommige mensen word je gewoon helemaal gek, maar je wilt ze niet kwetsen. Toch is het belangrijk om een grens te stellen. Je mag ze niet over je heen laten lopen. X Shin

Wauw, hij voelde echt als een oudere broer. Nee, Arno en Peter waren veel minder leuk.

Je hebt gelijk. Ik wist echt niet dat jij zo slim was, ha – ha! Zullen we vanmiddag trouwens naar het centrum gaan? Lekker winkelen! X. S

Ik had het hem gevraagd en was erachter gekomen dat hij van winkelen hield. Apart, maar ik vond het wel leuk. Vooral toen hij zei dat hij altijd door Strify en Kiro werd meegesleurd. Arm schaap. Al begon ik hem stiekem heel erg uit te lachen.

Jij weet wel mee dingen niet! Lijkt me gezellig. Hoe laat ben je uit? Dan kom ik je wel van school afhalen. X Shin

Ik slikte. Wat moest ik dan zeggen tegen de meiden? Ja, ik noemde ze nu ‘de meiden’, bij gebrek aan een beter woord. Vriendinnen waren ze in ieder geval absoluut niet meer. Ik zei wel dat hij mijn neef was, of zo. Neef Tim. Ha – ha!

Kom me maar om half drie ophalen. Weet je de school trouwens te liggen? X. S

Ruth, Simone en Lindsay waren met een stel anderen in gesprek. Ik zat er waarschijnlijk alleen maar voor de sier bij.
“Hé Sarah.” Hendrik, één van de knapste jongens op school, glimlachte naar me.
“Hoi Hendrik.” Ik zette mijn liefste glimlach op. Een vriend van hem stootte hem aan en ze liepen door. De meiden keken me verbijsterd aan. Met een lachje op mijn gezicht haalde ik mijn schouders op.
“Sinds wanneer praat Hendrik tegen jou?” De nadruk die Lindsay op ‘jou’ legde, klonk ontzettend onaardig. Ik rolde met mijn ogen.
“Waarom niet. Beledigd omdat hij niets tegen jou zei?” Haar mond viel open van verontwaardiging. Ik trok een grimas en stond op. “Ik zit in de studieruimte.” Ik smeet het restje van mijn broodje in de prullenbak en liep vlug weg. Lindsay was echt ontzettend eng als ze boos werd. Ik ging aan een leeg tafeltje bij het raam zitten en zette mijn IPod weer aan. Ik pakte mijn kladblok en begon te tekenen. Ik werd altijd rustig van tekenen. Mijn telefoon trilde.

Ach, moet lukken. Ik zie je dan wel! X Shin

Ergens vond ik het ook nog wel apart dat hij een ‘X’ neerzette. Dat zag ik mijn broers nog niet doen, behalve bij hun vriendinnetjes. Ik pakte mijn kladblok weer en pakte daarna mijn camera en bekeek de foto die ik de vorige dag van Shin had gemaakt. Ik zette resoluut wat lijnen op het papier en begon het zo goed als mogelijk na te tekenen. Het was maar goed dat ik het uur daarna een tussenuur had, want het was best veel werk.
Twee minuten nadat ik de tekening afhad, ging de bel. Tijd voor biologie dus. Zuchtend pakte ik mijn spullen in en strompelde naar het juiste lokaal. Lindsay kwam meteen weer met een glimlach op haar gezicht naast me zitten. Waarschijnlijk dacht ze dat ik niet goed bij mijn hoofd was. Maar dat was eigenlijk het enige moment in tijden dat ik zei wat er op mijn hart lag.
“Goed geleerd allemaal?” vroeg de leraar toen hij binnenkwam lopen. Hij had een grote stapel papieren mee. Mijn ogen werden groot. Ik was totaal vergeten dat we vandaag een proefwerk hadden. Ik vloekte binnensmonds. Ik pakte mijn pen en keek naar het blaadje dat hij voor mijn neus had gelegd. Dit ging een ramp woorden.

.

Reacties (4)

 • uncommon

  _O_
  Shin is cute :3

  1 decennium geleden
 • poisonthorn

  Shinnie is gewoon ONTZETTEND slim! ;P Daarom weet hij alles (:

  -X-

  1 decennium geleden
 • goshoKuzame

  oeps..das zwaar klote, maar bio is makkelijk,.zolang het niet over de bloedsomloop gaatx'D

  snel verder:3

  1 decennium geleden
 • Chasassyeon

  Lekker dat vergeet ik ook steeds >_>

  VERDER!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen