Ik had me vergist in Yu. Heel erg vergist. Hij was helemaal niet zo oppervlakkig. Hij was heel aardig en grappig. Ik had minstens twee uur met hem gitaar gespeeld, afwisselend met leuke gesprekken. Hij was stiekem heel erg lief en ook wel een beetje een watje, wat mensen absoluut niet van hem dachten. En ja, ik kreeg steeds meer gevoelens voor hem. Ik voelde een klik, een band. Dit gevoel had ik nog nooit eerder gehad, het was raar, maar prettig. Al bleef hij natuurlijk nog steeds een klein kind die vrolijk in zijn handen klapte toen bleek dat hij toch wel stukken beter gitaar kon spelen dan mij.
“Komen jullie eten?” vroeg Kiro opeens vanuit de deuropening. Verschrikt keken we op, we waren net zo lekker bezig.
“Ja, lekker!” We ruimden de gitaren op en volgden de kleine jongen naar de keuken. De andere jongens zaten al aan tafel en keken op toen Yu en ik met een grote glimlach op onze gezichten aanschoven. Ik zag kleine bakjes staan, wat dus betekende dat de jongens weer te lui waren geweest om te koken en dus Chinees hadden gehaald. Lekker. Ik pakte een bakje en eetstokjes en begon rustig mijn eten naar binnen te werken. Ik begreep nooit goed dat mensen niet met eetstokjes konden eten, het was zo gemakkelijk! Opeens schoot een bekende hand met eetstokjes in mijn bakje en viste er een stukje kip uit.
“Yu-hu!” zeurde ik en keek naar de jongen die naast me zat. Hij zette onschuldige ogen op en kauwde rustig op het stukje vlees. Ik keek weer naar voren en zag dat Shin me stiekem aan het uitlachen was. Ik kneep even mijn ogen samen en ging toen weer verder met eten. Onder mijn wimpers door bestudeerde ik de andere jongens nog even. Kiro, die zo hyperactief was dat hij niet eens fatsoenlijk kon eten, Romeo, die mijn blik ving en geluidloos lachend naar Kiro wees, Strify, die zich stoorde aan het gedrag van zijn vrienden en stiekem naar mij gluurde, Shin, die met zijn voeten aan het tikken was op een ritme dat blijkbaar alleen hij kende, en Yu, die alweer een stukje kip van me jatte!
“Ik zit echt met een stel gekken opgescheept, of niet soms?” zuchtte Strify en stopte een bamisliert in zijn mond. Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. “Oké, Sarah en ik zitten met een stel gekken opgescheept,” verbeterde hij zichzelf met een glimlach. Ik knikte instemmend en zag nog net hoe Yu’s eetstokjes in mijn bakje verdwenen. Ik gaf hem een tik tegen zijn hoofd en wist op die manier te voorkomen dat er alweer een stukje kip verloren ging.
“Doet hij dat vaker?” vroeg ik aan Romeo, die nog steeds om Kiro aan het lachen was. Hij knikte.
“Jammer genoeg wel, vandaar dat ik niet meer langs hem ga zitten,” grijnsde hij. Ik glimlachte zuur. Wist ik het tenminste voor de volgende keer. Yu zat alweer naar mijn bakje te kijken. Met een kleine grijns op mijn gezicht legde ik mijn linkerhand op zijn knie terwijl ik met mijn rechter nog steeds door at. Langzaam schoof ik mijn hand omhoog, zijn been trilde zachtjes.
“Dan ga ik de volgende keer ook maar ergens anders zitten,” glimlachte ik. “Maar waarom hadden jullie me niet gewaarschuwd en waarom steelt hij niet van Kiro?” Verbaasd keek ik naar de andere kant van Yu, waar Kiro nog steeds vrolijk zat te eten.
“Omdat hij me slaat als ik kip steel,” grijnsde Yu en viste een stukje vlees uit mijn bakje om het daarna zelfvoldaan in zijn mond te stoppen. Ik reageerde snel en legde mijn hand op zijn kruis en kneep er stevig in. Zijn gezicht vertrok van de pijn en hij spuugde het stukje kip in het gezicht van de persoon die tegenover hem zat: Strify. Vlug trok ik mijn hand weer terug en stopte met een onschuldig gezicht een bamisliert in mijn mond. Strify veegde met een uitgestreken gezicht de kip weg en keek Yu daarna woedend aan. Dit was dus niet de bedoeling.

.

Reacties (12)

 • Millionars

  omg geniaal XD

  1 decennium geleden
 • McInsane

  mijn moeder is kwaad
  dat ik telkens moet lachenxD
  egt super leuk

  1 decennium geleden
 • Chasassyeon

  FOODFIGHT *slappe lach*

  Verders :3

  1 decennium geleden
 • Yongguk

  Whaha, omg? Dit heeft Yu wel een lesje geleerdxD

  Snel verder [:

  Xoxo <33

  1 decennium geleden
 • uncommon

  HAHHAHAAH
  Geweldig lieverd <3
  ily

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen