Home > Stories > > (geen titel)

(geen titel)

Door:
Onderdeel van:
Laatst bijgewerkt: 6 jaar geleden
Geactiveerd op: 6 jaar geleden

breed | medium | small

je loopt naar de microfoon : 'goedenmiddag, we hebben wat last van turbulentie, dit is niets ernstigs, dus maakt u zich geen zorgen, een fijne vlucht verder'
je weet dat je nu eigenlijk hebt gelogen, het was helemaal geen turbulentie, maar je wilt de passagiers niet ongerust maken, je hoopt dat het allemaal goed komt.
je hebt het al vaker meegemaakt dat het vliegtuig een noodlanding moest maken vanwegen het slechte weer, maar er is nog nooit iets gebeurd, dus je maakt je verder geen zorgen en gaat weer terug naar de passagiers.
je geeft de laatste passagiers hun lunch en zet de kar terug in de keuken.
je besluit toch nog even in de cockpit te gaan kijken of het allemaal goed gaat en om te vragen of het nog ver is naar het volgende vliegveld.
als je bij de cockpit aankomt zijn de piloten druk bezig met allerlei knopjes, je hebt nooit geweten waar ze allemaal voor zijn, het zijn er ook zo veel.
jij : hoe gaat het?
piloot : we zijn het contact met het vliegveld verloren en het gps-sisteem werkt niet meer, ik ben bang dat we geen signaal meer hebben door het slechte weer.
jij : en nu?
piloot : we kunnen het best gewoon blijven vliegen totdat we land tegenkomen waar we kunnen landen, we proberen het zo lang mogelijk vol te houden maar de wind en regen worden steeds erger.
je begint nu toch wel een beetje in paniek te raken, maar je beveelt jezelf rustig te blijven.
de passagiers weten nog van niets en het is denk ik het beste om dat zo te houden, anders word het waarschijnlijk een grote chaos en dat is wel het laatste wat we op dit moment kunnen gebruiken.
ineens hoor je een luide knal van buiten komen en het vliegtuig begint weer te schokken, onweer, dat kan er ook nog wel bij.
een paar kinderen beginnen van angst te huilen.
een van de passagiers pakt je vast bij je arm, het is een wat oudere vrouw, 'mevrouw, er is toch niets aan de hand hè?'
jij : maakt u zich geen zorgen, het komt allemaal goed, we maken zo snel mogelijk een noodlanding en zodra het weer beter weer is zullen we de reis voortzetten.
je voelt je best schuldig, je staat deze mensen gewoon voor te liegen over zoiets groots, maar je kan niet anders, het is voor hun eigen bestwil.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

  1. MissAaliyah
    MissAaliyah 7 jaar geleden

    :(:(:(

Details

( | )

-

394

117 (0)

Stories van