Terwijl ik nog steeds vrolijk aan mijn chocolade-ijsje aan het likken was, opende Shin met een gezicht verwrongen van de pijn van zijn tatoeages de deur. Ik trok nogal lomp mijn jas uit en hing die aan de kapstok. Shin had er duidelijk meer moeite mee. Waarom nam hij ook meteen zo’n grote tatoeages over zijn onderarmen? Ik vond ze wel mooi, daar niet van, maar hij was nogal een watje. Ik nam vlug het laatste hapje van mijn ijsje en hielp mijn beste vriend uit zijn jas.
“Bedankt,” zuchtte hij opgelucht en trok de mouwen van zijn vest verder over het plastic folie dat zijn tatoeages bedekte. Ik glimlachte en huppelde de woonkamer binnen. Eigenaardig genoeg had ik helemaal geen last van mijn enkel. Misschien kwam het ook doordat de pijn echt helemaal niks voorstelde in vergelijking met mijn lies.
“Honey, I’m home!” riep ik door het appartement toen ik niemand in de woonkamer zag. In de keuken hoorde ik wat gestommel. Het nieuwsgierige hoofd van Kiro kwam tevoorschijn.
“Hello sweetheart!” Ik grinnikte. “Show me your tattoo!” Ik stroopte mijn broek wat op en liet mijn kleine tatoeage zien.
“Het betekend droom,” legde ik uit. Kiro trok mijn been omhoog en bestudeerde mijn tatoeage door het folie heen.
“Mooi!” Een grote glimlach tekende zich op mijn gezicht. Het feit dat ik maar af en toe een complimentje kreeg, betekende niet dat ik het niet leuk vond. Ik vond het tegenwoordig geweldig om te horen te krijgen dat mensen me er leuk uit vonden zien of me aardig vonden. Vooral de mening van de vijf jongens telde zwaar mee. Ze betekenden zoveel voor me.
“Bedankt!”
“I’m just telling the truth,” glimlachte de kleine jongen vrolijk. “Maar vertel eens: waarom trekt Shin zo’n gezicht?” Balancerend op één been – Kiro hield mijn andere nog steeds vast – draaide ik me om naar de lange blondine. Hij keek nog steeds niet al te happy.
“Als je mijn been loslaat, vertel ik het je.” Meteen liet Kiro mijn been los, die ik tevreden op de grond zette.
“Je laat het,” waarschuwde Shin me. Ik keek hem schijnheilig aan en draaide me weer om naar de bassist. Ik boog me voorover en hield mijn lippen vlak naast zijn oor.
“Hij heeft een tatoeage laten zetten.”
“WAT?!” gilde Kiro meteen. “Ónze Shinnie, een TATOEAGE?!” Een deur werd opengesmeten en snelle voetstappen naderden. Twee personen.
“Hoorde ik dat goed?!” schreeuwde Strify vanuit de badkamer. Shin sloeg beschaamd zijn hand voor zijn gezicht. Twee zwartharige jongens schoten de woonkamer in. Beide met verschillende tatoeages en piercing. Met grote ogen keken ze naar de drummer.
“We zijn het helemaal met onze diva eens,” zei Romeo enthousiast. Meteen kreeg hij een klap tegen zijn achterhoofd van de persoon die hij een diva had genoemd.
“Ik ben gewoon geniaal.” Strify stak zijn neus in de lucht en liet zijn ogen nieuwsgierig over Shins lichaam glijden, op zoek naar de tatoeage.
“Nee Strify,” reageerde het slachtoffer meteen. Strify haalde zijn neus op. Daarna gleed zijn blik verder naar mijn lichaam.
“Mag ik jouw tatoeage wel zien?” vroeg hij met een pruillip nadat we oogcontact hadden. Ik knikte en stroopte mijn broek weer wat op om daarna mijn been weer in de lucht te zwaaien. Meteen bekeken de drie jongens nieuwsgierig mijn nieuwe tatoeage. Verschillende complimentjes volgden, waardoor ik met lichtgetinte wangen mijn ogen neersloeg. Blijkbaar toch nog niet helemaal gewend. Twee gespierde armen werden om me heen geslagen. Een warm lichaam drukte tegen mijn rug. Mijn lichaam begon te tintelen. Ik was duidelijk tot over mijn oren verliefd op de gitarist.
“Je bent gewoon prachtig,” fluisterde hij in mijn oor zonder dat de anderen het merkten. Mijn hart maakte een sprongetje. Yu duwde me van zich af. “Shin, je gaat eraan!” brulde hij toen speels en sprintte samen met de andere drie kinderen achter de hysterisch gillende blondine aan, die jammerend om mijn hulp smeekte. Ik hoorde hem allang niet meer. Ik was te veel met mijn hoofd in de wolken door de woorden en aanrakingen van Yu. Maar hoe zou het over een paar dagen moeten als ik weer terug naar Keulen moest?

.

Reacties (7)

 • uncommon

  Lieverd, wat een prachtig deel <3
  x,houdvanje.

  1 decennium geleden
 • Oogpotlood

  verder

  1 decennium geleden
 • Chasassyeon

  Whaha Strify is inderdaad geniaal:Y)

  Verder jij >_>

  1 decennium geleden
 • SilverXStar

  super snel verder please

  xx

  1 decennium geleden
 • Liesjje

  leu kvervolg!!!! Yu moet gewoon mee met SarahxDof andersomxDGewoon gewono bij elkaar blijven:P
  Snel verder bitet <#3
  xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen