Foto bij Wat ging er mis?

Dank degene die dit ooit getekend heeft_O_

Hoe had Alice er zo naast kunnen zitten?

Er zijn meerdere mogelijkheden. Maar welke is het? Waren het de wolven? Was het Elodie, of misschien mij? Of allemaal? Maar Alice is toch altijd zeker van het weer? Tenzij... Nee dat was onmogelijk. Dennis is weg, hij bestaat niet meer voor mij. Terwijl ik dat denk voel ik hoe ik mezelf ervan probeer te overtuigen. Maar volledig lukt het niet. Dat is omdat het gewoon niet waar is. Want diep van binnen weet ik dat hij bestaat. Hij heeft een nare leegte in mijn hart achter gelaten.
"Carmen, kom je er ook even bij?", Alice kijkt vanachter de deur. Ik stop met het staren vanuit het raam van mijn kamer.
Ze zucht; "Luister, ik kon er echt niks aan doen"
Ik schud mijn hoofd; "Dat weet ik, ik nam enkel de tijd voordat ik reageerde"
Nerveus hupst Alice op en neer; "Kun je dan alsjeblieft komen?""
Ja, ik pak mijn spullen al, dat ziet ze toch!
"Kom-"
"ALICE! Even rustig, de wereld vergaat niet"
Alice kijkt bedenkelijk; "Nou..."
"Je snapt wat ik bedoel, kom ik ben klaar om mee te gaan naar jouw huis"
Alice rent weg en ik haal haar in. Maar dat maakt niets uit want we staan allebei stil onder de deurpost tussen de hal en de eetkamer. Aan tafel zit Carlisle te piekeren. Wat is er met hem, Alice? Maar voordat ik de vraag kan stellen schudt ze haar hoofd. Met een flinke pas erin trekt ze me mee naar de tafel. Daar gaan we zitten, tegenover Edward die zijn armen om Nynke heeft geslagen en tussen Jasper en Rosalie in. Esmé zit aan het ene hoofd van de tafel, Carlisle de andere. Iets zegt me dat ik niet hoef te vragen wat er aan de hand is, toch doe ik het.
"Het lijkt me beter als we Taylor tegenhouden om meer over ons te weten te komen"
Ik knik, ik begrijp het. Daar zijn we immers continu mee bezig.
Carlisle kijkt me aan om mijn gezicht te lezen. Blijkbaar mist er iets in mijn reactie. Edward en Nynke kruipen dichter tegen elkaar aan. Dat is iets wat ik amper kan begrijpen. Edward kijkt zo, anders, bang! Het lijkt net of hij denkt dat hij Nynke elk moment kan verliezen. Alleen Nynke is een grote meid, die lost niet zomaar op in het niets. Nynke kijkt ookal zo naar Edward. Ik verklein mijn ogen ietsje.
"Je begrijpt wat wat dat betekend..."
Opnieuw knik ik. Tuurlijk, we observeren haar al een hele tijd!
Esmé slikt en fluistert wat Carlisle voorzichtig heeft geprobeert te zeggen; "Misschien is het beter als jullie vertrek eerder plaats vindt"
Wat! Ik zet mijn handen aan tafel en schuif mijn stoel naar achteren. Over de tafel gebogen zeg ik; "Is dat echt noodzakelijk? Hebben jullie geen vertrouwen in me ofzo? Taylor vertrouwt me! Als ik nu wegga gaat ze zichzelf meer vragen stellen, is dat wat jullie willen? En als jullie ook weggaan, dat ze misschien in een gesticht gaat!?!"
"Het is misschien niet ideaal gezien de omstandigdheden...", Carlisle punt naar Edward en Nynke; "Maar we hebben niet veel keuze."

Reacties (2)

 • Sucrose

  Snel verder:O
  X

  1 decennium geleden
 • Esposito

  W-A-T?!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen