Nogsteeds Bill pov.


Ik bekijk mezelf nog een paar keer in de spiegel. Als ik met dit wil doorgaan moet ik er wel voor zorgen dat ik het goed doe.
"Dat word dus shoppen knapperd" knipoog ik naar mezelf in de spiegel.
Snel kleed ik me om en doe die lelijke paarse oogschaduw van m'n ogen. Ik denk dat ik een wat donkerdere kleur ga nemen.
Oké even zien, wat heb ik allemaal nodig om tijdelijk als meisje door het leven te gaan?
Ik neem een blad en pen en begin alles op te schrijven wat ik denk dat ik zal nodig hebben.
Na een kwartier ben ik klaar en ren de trap af naar beneden. Mama is blijkbaar al naar haar werk en snel gris ik nog een appel uit de fruitschaal, trek mijn jas aan en loop dan naar de garage.
Een grijns komt op mijn mond als ik mijn splinternieuwe Mini Cooper zie staan, spring er snel in en rij naar het centrum.

*s'avonds*

Moe maar voldaan en over gelukkig zet ik mijn tassen op de grond en laat me zuchtend op mijn bed vallen.
10 tassen vol meisjeskleren, juwelen, schoenen, make up en lingerie heb ik gekocht. Ook heb ik een afspraak gemaakt met de garage en laat ik mijn mini in het roze en zwart verven.
Ik doe mijn schoenen uit en wrijf even over mijn pijnlijke voeten, daarna loop ik naar beneden om een fles cola en sluit me dan op in mijn kamer.
Een voor een haal ik de spullen uit te zakken en leg ze op mijn bed. Een rode doos met gouden opschrijfsel doet me grijnzen en voorzichtig maak ik hem open. In de doos zitten twee siliconen nepborsten om in mijn bh te steken zodat moest Tom ooit in mijn borsten knijpen hij geen verschil zal voelen.
Trillend van opwinding doe ik al mijn kleren uit en neem een mooie rode kanten bh die ik aantrek en daarna vul met de nepborsten. Ook trek ik de string aan en druk mijn penis tussen mijn billen zodat die niet meer zichtbaar is. Dit heb ik ooit eens gezien op tv, blijkbaar doen al de traverstieten dat en nu komt het nog eens van pas ook.
Als ik klaar ben kijk ik in de spiegel en voel hoe ik begin te blozen. Mijn ogen glijden over mijn goddelijk lichaam en ik knik goedkeuren.
"Damn, moest ik geen homo zijn, ik word verliefd op mezelf als meid!" en luid begin ik te giechelen door mijn eigen woorden.
Het verhaal lijkt nu nog wel saai maar wees gerust er komt snel verandering in, we willen geen pats boem bang verhaal ervan maken maar alles rustig opbouwen;)


LexX

Reacties (26)

 • Labello

  haha:PBill's uitspraakxDgenius!
  xx

  1 decennium geleden
 • Lumen

  haha Bills uitspraak is zalig

  1 decennium geleden
 • Sick

  Haha, Bill !!! Hilarisch gwn xDxD

  1 decennium geleden
 • BillxBunny

  (cool)who is sexxxy ???

  (H)(H)(H)billinda

  1 decennium geleden
 • CreatedByMe

  Haha super

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen