Bill pov.


Met veel zorg heb ik al mijn spulletjes in mijn grote kast gehangen en de kleinste dingen heb ik in een grote plastieken door onder mijn bed verstopt. Gelukkig is mijn moeder al voor dat ik opsta naar haar werk en komt ze pas laat in de avond terug zodat ik me telkens op mijn gemak kan aan en uitkleden want wat zou ze schrikken als ik plots verkleed als meisje voor haar neus zou staan.
Als ik de laatste dingentjes heb weg gestoken hoor ik beneden de voordeur open en dicht gaan.
"Bill ik ben thuis".
Ik loop naar beneden en geef mijn moeder een kus.
"Hoi mam, drukke dag gehad?".
Ze knikt en schopt vermoeid haar schoenen uit.
"Bill jongen, zou je zo lief willen zijn om twee pizza's in de oven te gooien, ik heb echt geen zin meer om nu nog aan eten te beginnen".
"Ja hoor mam, geen probleem" lach ik, ben ik meteen ook van die vieze groenten verlost.
"Zet je maar rustig in de zetel dan steek ik wel de pizza's in de oven. Wil je een glaasje wijn erbij?".
Ze knikt en terwijl ik naar de keuken loop hoor ik nog een vermoeid 'dankje'.
Fluitend haal ik twee pizza's uit die vriezer en doe die in de oven, daarna haal ik een koel flesje witte wijn uit de koelkast en schenk voor elk een glas in.
De avond verloopt rustig en na het eten besluit mam om te gaan slapen. Ik kijk nog even verder naar de film en als die gedaan is besluit ik ook maar naar bed te gaan.
Nadat ik me nog snel even heb gedouched loop ik in mijn boxer naar m'n kamer. Zonder mijn licht aan te steken loop ik naar het venster en kan het niet laten om nog even door mijn gordijn te gluren naar Tom zijn kamer.
Er brand nog licht op Tom zijn kamer en mij hart maakt een sprongetje als ik Tom heen en weer zie lopen voorbij het venster. Hij kijkt bedrukt en ijsbeert door zijn kamer. Zuchtend bekijk ik zijn lichaam en huiver als ik zijn mooie strakke buik zie.
Opeens alsof hij me voelt kijken staat Tom stil en kijkt met spleetoogjes in mijn richting. Gelukkig kan hij mij niet zien staan doordat het bij mij donker is en er bij hem fel licht brand. Toch blijven zijn ogen op mij gericht en kijken we elkaar strak aan. Na wat voor mij een uur lijkt maar in werkelijkheid maar 30 seconden is schud Tom verward zijn hoofd en sluit dan zijn gordijnen.
Nog even blijf ik staan kijken maar als bij Tom het licht uit gaat zoek ook ik op de tast naar mijn bed en laat me er zuchtend invallen.
"Slaaplekker Tomi".xx C

Reacties (22)

 • Labello

  Weer geweldig <3
  snel verder
  xx

  1 decennium geleden
 • Lumen

  Wel eigenlijk .. hoe donker ook ..
  je zal altjd wel 'n iets donkerdere figuur zien ;o ..


  waarom ben ik zo betweterig geboren?

  1 decennium geleden
 • Sick

  <3

  1 decennium geleden
 • BillxBunny

  (dance)deze srory is zo moooi(H)
  (A)ik ga snel verder(A)

  -xxx-

  1 decennium geleden
 • debi

  super snel verder please

  xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen